A+ A-
Yorum
10

GERİ DÖNELİM AÇ KALDIK

Yayın Tarihi: 21.04.2018 - 23:04 | Güncelleme Tarihi: 22.04.2018 - 10:30
Karadeniz Bölgesi’ne sızmaya çalışan hainlerin çağrısı şok etti.

Bölgeye sızarak büyük eylem hazırlığı içinde olan PKK terör örgütüne yönelik başlatılan operasyonlarda şok eden ayrıntılar ortaya çıktı. Tunceli’den yönetildikleri tahmin edilen örgüt üyelerinin sözde üstleriyle konuşarak geri dönmek için izin istedikleri öğrenildi.

ÇÖZÜLME BAŞLADI
■ Güvenlik güçlerinin Güneydoğu’da yaptığı başarılı operasyonlar sonucunda ağır kayıplar veren hain terör örgütü PKK, Karadeniz Bölgesi’nde eylem yapmak için düğmeye bastı. Uzun zamandır bölgede saklanan, yayla evlerinde hırsızlık yaparak yiyecek bulan ve çeşitli eylemlerde bulunan örgüt üyeleri son dönemlerde yapılan operasyonlar neticesinde çözülmeye başladı.

ÇATIŞMA ÇIKMIŞTI
 ■ İlk olarak ‘Aram’ kod adlı Mustafa Tolucan isimli PKK’lı terörist gruptan kaçarak teslim oldu. Daha sonra bölgeye gelen başka bir grup Gümüşhane ile Trabzon sınırında jandarma ekipleriyle çatışmaya girdi. Çatışmada iki askerimiz açılan ilk ateşle hafif yaralanırken verilen karşılıkla bir PKK’lının da yaralandığı iddia edildi.

YİYECEK BULAMADILAR
■ Yoğun sis nedeniyle izlerini kaybettiren hainlerin bu kez Tunceli’deki sözde yöneticileriyle görüşerek geri dönmek için izin istedikleri iddia edildi. Özellikle bir radyo kanalı üzerinden şifreli görüştükleri öğrenilen örgüt üyelerine yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor.

Hainlerin yiyecek bulmakta da zorlandıkları belirtildi.

Kemal Bektaş