SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > GESOB'da ortalık toz duman

GESOB'da ortalık toz duman

18 Ağustos 2015 Salı - 08:39








Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin 3’er kişiden oluşan denetim kurulu ile disiplin kurulu üyeleri Gümrük ve Ticaret Bakanlığı müfettişleri tarafından görevlerinden alındı. GESOB Başkanı Ali Kara, "Seçimden korkmuyoruz, hodri meydan" dedi.

HESAPLAR DİDİK DİDİK!

Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin 3’er kişiden oluşan denetim kurulu ile disiplin kurulu üyeleri Gümrük ve Ticaret Bakanlığı müfettişleri tarafından görevlerinden alındı. Görevden alınmayı GESOB Başkanı Ali Kara da doğruladı. Kara, olayın kasıtlı yapıldığını öne sürdü ve “1962 yılında kurulan odamız ilk kez Giresunlu bir bakanın döneminde böyle bir incelemeye tabi tutuldu. Odamızın tüm hesapları didik didik edildi” dedi.

BUYURSUN GELSİNLER!

Başkan Kara, müfettiş gönderilerek odanın teftiş ettirilmesinden gocunmadıklarını ancak olayın kasıtlı yapıldığını açıkladı. Kara, “Biz, Giresunlu bir vekilimiz bakan oldu, bize katkısı olur diye beklerken o bu işleri yapıyor. Seçimde karşımıza çıkamayanlar işi başka yönlere çekiyorlar. Biz seçimden korkmuyoruz, kaçmıyoruz, güçleri varsa buyursunlar gelsinler hodri meydan” dedi. Kara, olayın diploma kaynaklı olduğunu da aktardı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap