SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hastane hastane ölüme gitti

Hastane hastane ölüme gitti

04 Ağustos 2017 Cuma - 09:25




Henüz 45 gün önce nur topu gibi bir çocuk dünyaya getirmişti Aydanur Terzi. Aniden fenalaştı. Hastaneden hastaneye kaldırıldı.





Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan genç kadın son kez götürüldüğü hastanede can verdi, geride minik bir öksüz ve feryatlar bırakarak.

45 GÜNLÜK ANNEYDİ

Trabzon’da 1 yıl önce İsmail Terzi ile dünya evine giren Aydanur Terzi 45 gün önce bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Doğumun ardından şiddetli baş ağrısı sonrası fenalaşan Terzi önce Kaşüstü Devlet Hastanesi ne kaldırıldı. Burada yapılan tedaviye rağmen ağrısı dinmeyen genç kadın daha sonra hastalığının psikolojik olabileceği düşüncesiyle Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

10 GÜN YATTI

Burada muayene olan Aydanur Terzi bu kez psikiyatri servisine alındı. 10 gün boyunca bu serviste ilaç tedavisi gören Terzi geçtiğimiz hafta cumartesi günü yeniden fenalaştı. Nöbetçi doktor tarafından tedavi edilen Terzi, beyninde sorun olabileceği düşünülerek acilen KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.


YETİM KALDI

Talihsiz kadın önceki gece beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti. Acı haberle yıkılan ailesi, yaşanan sürece tepki göstererek, “Biz kızımızı hastane hastane ölüme götürmüşüz. Buraya gelene kadar nasıl olur da hiç kimse Aydanur'un beyin kanaması geçirdiğini anlamaz? El kadar bebeğimiz yetim kaldı. Yetkilileri bu konuda göreve davet ediyoruz” dedi.

Haber: Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap