SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İşsizler işbaşında eğitilecek

İşsizler işbaşında eğitilecek

25 Şubat 2013 Pazartesi - 14:38




Trabzon’da istihdam sorununa çözüm üretmek için geliştirilen programlardan biri olan İşbaşı Eğitim programından Trabzon’un daha fazla yararlanması kon





Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’un İşkur’un iş başı eğitiminden daha fazla yararlanması için işletmelere ve issizlere yaptığı çağrıda program hakkında her kesimin daha detaylı bilgi sahibi olmalarını istedi. İşbaşı eğitim programı hakkında bilgi veren Hacısalihoğlu, işsizlerin mesleki deneyim kazanmalarını sağlamak amacıyla Türkiye İş Kurumunca belirlenen asgari şartları taşıyan işyerlerinde işsizlerin işbaşında eğitilmesini hedefleyen bir program olduğunu söyledi. Hacisalihoğlu, istihdam desteği olarak sunulan bu programın, istihdamın korunması, artırılması, işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesi ile işsizliğin azaltılmasına yardımcı olmak üzere yürürlüğe konuldu. Türkiye İş Kurumu İşgücü Uyum Hizmetleri Yönetmeliğinde belirtilen esaslar çerçevesinde uygulanmaktadır.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap