SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İyiliğini gördü ama öldürdü

İyiliğini gördü ama öldürdü

26 Nisan 2013 Cuma - 08:45




Trabzon'un Gülbaharhatun Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi üzerinde 11 Şubat günü işyerinde bıçaklanarak öldürülen büfe sahibi Nizamettin Gültekin'in ka





Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmada tutuklu sanık H.Y. hazır bulundu. Duruşmadaki ifadesinde olay sırasında ne yaptığını hatırlamadığını ileri süren H.Y., maktulün kendisine iyilik bile yaptığını söyledi. Olay tarihinde yurt dışına çıkmak için Trabzon'a geldiğini ve sık sık Nizamettin Gültekin'in büfesine gidip gelmeye başladığını anlatan H.Y. "Eşimin yurt dışında oluşu, benim normal yollardan yurt dışına çıkamamam ve paramın olmaması nedeniyle psikolojik bunalıma girdim. Olay günü büfede bira içtim. Daha sonra ne yaptığımı hatırlamıyorum. Sonradan baktığımda elimde bir bıçak vardı. Bıçakla birlikte daha sonra Ankara'ya gittim. Bıçağı burada çöp kutusuna attım" dedi. Duruşma sırasında Nizamettin Gültekin'in yakınları, sanığa saldırıp tepki gösterdi. Olayla ilgili 14 tanık dinlenirken mahkeme heyeti eksiklerin tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap