SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kanalizasyon tehlikesi

Kanalizasyon tehlikesi

20 Ekim 2013 Pazar - 09:29




Trabzon’un yaşanılabilir kentler arasındaki yerini uzun süre kaybetmemesi için daha etkin mücadele edilmesi gerektiği dün bir kez daha gözler önüne se





Adem YILMAZ Trabzon’un yaşanılabilir kentler arasındaki yerini uzun süre kaybetmemesi için daha etkin mücadele edilmesi gerektiği dün bir kez daha gözler önüne serildi. Çevreye duyarsız insanların bilinçsiz yaklaşımlarının etkisiyle her geçen gün kirletilen Trabzon sokakları bu kez altyapı sorunuyla dikkat çekti. Atatürk Alanı’nda Sıramağazalar önünde meydana gelen kanalizasyon arızası nedeniyle atık sular etrafa yayılırken belediye personeli arızayı gidermek için çaba sarf etti. Daha önce de Maraş Caddesi ve çevresinde benzer şekilde meydana gelen arızaların sıklıkla yaşanması Trabzon açısından kötü bir imaj ortaya koyarken çevredeki esnaf ve vatandaşlar yaşananlardan rahatsızlık duyuyor. Atık sular hastalıklara da davetiye çıkartıyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap