A+ A-
Yorum
10

Kiralık fuhuş dönemi başladı

Yayın Tarihi: 27.10.2015 - 16:54 | Güncelleme Tarihi: 28.10.2015 - 08:53
Trabzon Faal Emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan, Çömlekçi Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümün ardından bazı art niyetli kişilerin, kiraladıkları ev

BAŞKALARINA VERİLİYOR

Trabzon Faal Emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan kiracıların bir başka kişilere ev kiraladıklarını belirterek yetkilileri göreve davet etti. Trabzon’da ki resmi kurumlarla yapılan toplantılarda yetkilileri konu ile ilgili defalarca uyardıklarını belirten Taflan, “Hiçbir denetim yapılmadığı için, normal olarak evi kiralayan birisi başka bir şahsa evleri kiralıyor” dedi.

NEREDE KURUMLAR?

Gün geçtikçe bu sayının arttığını belirten Taflan, “ Fuhuş yapmak için, art niyetli olarak madde bağımlıları kiralıyor. Bu evlerde kimlerin kaldığı belli değil. Mesleğimiz olmasına rağmen bu işlerin yapılması çok zorumuza gidiyor. Bu evlerde kalanlar hırsız mı, terörist mi belli değil. Hepsi şehir dışından geliyorlar. Nerede ilgili denetmen kurumlar?” diye sordu.

SEKTÖRÜMÜZ BİTTİ

Eski yerleşik alanlarını tercih etmediklerini belirten Taflan, “Genellikle şehirde yeni yerleşim alanı olarak tercih edilen bölgelerde türüyorlar. Eski yerleşim alanlarını tercih etmeme sebepleri, herkes birbirini tanıyor. Ama yeni yapılan sitelerde ve bölgelerde kimse kimseyi tanımıyor. İlgili kurumlar kendilerini biliyorlar. Elime sopayı alıp ben mi kovalayayım?” dedi.

Yusuf ARSLAN