Trabzona özel köy ekmeğini Beşikdüzünde büyük ekmek fırınında pişiren üç kardeş talebi arttırdı.
Muhammet TAŞ
Vakfıkebir, Çarşıbaşı ve Beşikdüzünde uzun yıllardır taş fırın ekmeğiyle adını duyurmuş Öz Mevlana Ekmek Fırını sahipleri üç genç kardeş, Trabzona özel köy ekmeğini fırında pişirmeye başladı. Kısa sürede halkın yoğun ilgi gösterdiği köy ekmeğine talep giderek artıyor. Ekşi maya kullanılmadan yapılan ekmeğin bu yüzden lezzetinin diğer ekmeklerden farklı olduğunu söyleyen Beşikdüzü Öz Mevlana fırını ekmek ustası Erkan Bahadır, köy ekmeğiyle özellikle sabah kahvaltısı yapmanın ayrı bir haz olduğunu ifade etti. Bahadır, bu lezzeti tüm dünyaya tanıtmak istediklerini belirtti.