SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kürtaj baskısı kızından kopardı

Kürtaj baskısı kızından kopardı

02 Şubat 2015 Pazartesi - 10:46




Ahmadova, "7 aydır kızımı göremiyorum. Onun başka bir aileye verileceğini öğrendim. Bana yavrumu versinler" sözleriyle feryat etti.





Azerbaycan’da 5 yıl önce İslam dini hocası T.A. ile Hemşire Gülstan Ahmadova imam nikahı kıyarak evlendi. Yapılan evliliğin ardından bir kız çocuğuna hamile kalan Gülstan Ahmadova, eşinin çocuğunu istememesi ve aldırması için baskı yapması nedeniyle kaçarak Türkiye’ye sığındı. Türk kimliği alan Gülstan Ahmadova Trabzon’a yerleşerek kızını büyütmeye başladı.

YARDIM İSTEDİ

Anne Ahmadova, bu kez Azeri olduğu için ev bulamadı. Otelde kalan Ahmadova bir süre sonra tekrar Trabzon Valiliği’ne giderek yardım talebinde bulundu.

YAVRUMU VERİN

Valilikte yardım bekleyen Ahmadova bu kez karşısında çocuk yuvası yetkililerini ve polisi buldu. Yaşam koşullarına uygun olmadığı için 5 yaşındaki kızı Fatima Ahmadova’nın elinden alındığını belirten anne Ahmadova, "7 aydır kızımı göremiyorum. Onun başka bir aileye verileceğini öğrendim. Bana yavrumu versinler" sözleriyle feryat etti.

Kemal BEKTAŞ


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap