SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Meclis son kez toplandı

Meclis son kez toplandı

05 Mart 2014 Çarşamba - 15:51




Trabzon’un büyükşehir olması nedeniyle 30 Mart günü yapılacak olan yerel seçim sonrası görevleri sona erecek olan il Genel Meclisi ve belediye meclis





Trabzon Belediye Meclisi, 30 Mart 2014 tarihinde yenilenecek yerel seçimler öncesi mart ayı meclis toplantılarını sürdüren belediye meclisi son toplantısını gerçekleştirdi. Gelir tarifesinde değişiklik yapılması gündem maddesi ile toplanan Belediye Meclisi’nde yapılan veda konuşmaları duygulu anların yaşanmasına sebep oldu. Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen gelir tarifesinde değişiklik yapılması maddesinin görüşülüp karara bağlanmasını ardından Meclis Başkan Vekili Nusret Onur 5 yıl boyunca başarılı çalışmalara imza atan meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Toplantı çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Aynı veda Trabzon İl Genel Meclisi’nde de yaşandı. Meclisin AK Parti, CHP, MHP ve bağımsız üyeleri kol kola verirken, Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, hafta sonu çalışmalarına son verecek olan meclisin Trabzon’da toplu iğne başı kadar olan alanda bile hizmet imzası olduğunu söyledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap