SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Mecliste hastane krizi

Mecliste hastane krizi

03 Eylül 2013 Salı - 09:11




Trabzon’da özel bir hastanenin sahil yolu üzerinde karayolunu ve kaldırımları işgal etmesi belediye meclisinin gündem maddesini oluşturdu.





Trabzon’un özellikle son zamanlarda kanayan yarası olan otopark sorunu belediye meclisinin de gündemine geldi. Bir türlü çözüm bulunamayan Trabzon’un trafik sorunu neşter vurulmayı beklerken şehrin sahilinde yer alan özel bir hastanenin karayolunu ve kaldırımları işgal etmesine CHP’li meclis üyesi Ahmet Yılmaz’dan tepki geldi. Yılmaz, "Hastane bedava otoparkı buldu, vazgeçer mi? Yolları ve kaldırımları işgal ediyorlar. Siz belediye olarak bu hastaneye ne yaptırım uyguluyorsunuz" diye sordu. "Doğrucu Davut" diye anılan Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç de CHP’li Ahmet Yılmaz’a destek verdi. Sevinç, "Gerçekten yolu ve kaldırımı işgal etmişler. Görüntü kirliliği yanında içerisi de mikrop yuvasına dönüşmüş. Yoğunluktan insanlar hastane içinde bile birbirlerine sürtünerek geçebiliyor. Bu yoğunluğu kaldıracak otopark da yok. Kanuni’ye bakıyorsun devlet hastanesi ama düzenli, tertemiz. Bu hastanenin de böyle olması gerekirdi. Otopark konusunda bunlara 5 yıllık bir süre tanıyarak, ruhsatlarını iptal etme yoluna gidemez miyiz? Gerekirse iptal etmeliyiz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap