SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Mehmet Akif Ersoy anıldı

Mehmet Akif Ersoy anıldı

12 Mart 2014 Çarşamba - 12:57




Samsun’un Vezirköprü ilçesinde, “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” dolayısıyla program düzenlendi.





Gazi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda öğretmen ve öğrencilerin organizesiyle gerçekleştirilen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasının ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Gazi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürü Azim Arslan, Kurtuluş Mücadelesi’nde bağımsızlık düşüncesine vurgu yaparak, Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. Programda, slayt gösterileriyle Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve İstiklal Marşı’nın kabul edilmesine ilişkin sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından, öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı program şiirlerin okunması ve oratoryo ile devam etti. Etkinlik, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi, skeçler, müzik ve şiir dinletileri ile son buldu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap