SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Minik kalplere büyük umutlar

Minik kalplere büyük umutlar

14 Mart 2017 Salı - 12:45




Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Beldesinin Süme Mahallesi’ndeki okulda ‘Minik Kalplere Büyük Umutlar 2’ projesi kapsamında yapılan yenile





İstanbul’dan bin 100 kilometre uzaklıktaki Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Beldesinin Süme Mahallesi’ndeki okulda yenileme çalışması yapan, okulda okuyan 115 öğrencinin ihtiyaçlarını gideren İstanbul Işık Üniversitesi Trabzonspor Taraftar Kulübü (Üni-TS) öğrencilerinin ‘Minik Kalplere Büyük Umutlar 2’ projesi tamamlandı. Okulda gece gündüz çalışan kulüp üyesi 35 öğrenci, okulun sınıflarını boyadılar ve çeşitli tadilat işlerini yaptı.

ÜNİVERSİTESİ’NDEN BEKLİYORUZ

Törende yaptığı konuşmada, devletin kamu hizmetlerini ve büyük yatırımları yerine getirirken her alana yetişemediğini dile getiren Vali Okay Memiş, “Siz değerli kardeşlerimiz gibi sivil toplum örgütleri, dernekler, vakıflar, gönüllü kuruluşlar, bizim eksiklerimizi tamamlamaya gayret ediyorlar. Bu hakikaten çok büyük takdire şayan bir iştir. Böyle güzel bir amaca vesile olmak, belki de hayatlarında hiç unutamayacakları güzel bir hatıra olacak. Bu konuda ne söylesek azdır. Buna benzer etkinlikleri Gümüşhane Üniversitesi’nden de bekliyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap