SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Minikler geçidi

Minikler geçidi

07 Haziran 2013 Cuma - 09:02




Gaye Çarmıklı Anaokulu öğrencilerinin yılsonu gösterisi göz kamaştırdı. Renk cümbüşü oluşturan minikler tulum eşliğinde kortej yürüyüşü sırasında ilgi





Necmettin Numanoğlu 2012-2013 eğitim-öğretim yılının son günlerinde Gaye Çarmıklı Anaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu etkinliği Arhavi Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Muzaffer Taşar, okul müdürleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldılar. Program ilk başta yöresel tulum sanatçısı Fatih Arslan’ın çaldığı tulum eşliğinde kortej yürüyüşüyle başladı. İlçe merkezindeki kortej yürüyüşünden sonra Arhavi Gösteri Merkezi’nde hazırlanan programda, miniklerin sahnedeki performansları görülmeye değerdi. Öğrenciler yıl boyunca yapmış oldukları resim ve el becerileri ürünlerini açılan stantlarda davetlilere sergilediler. Mutluluğu gözlerinden okunan, heyecan ve sevinçle sahnedeki performanslarını sergileyen minikleri, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Muzaffer Taşar, okul müdürleri, öğrenci velileri, öğrenciler ve vatandaşlar izledi. Rengârenk kostümleriyle dikkat çeken miniklerin dans gösterileri izleyiciler tarafından çok beğenildi. Program palyaço gösterileriyle son buldu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap