SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Of'tan Mardin'e kardeşlik köprüsü

Of'tan Mardin'e kardeşlik köprüsü

09 Haziran 2013 Pazar - 13:35




Trabzon’un Of ilçesinde bulunan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) ile Mardin YURTKUR tarafından farkındalık yaratmak amacıyla ortaklaşa





YURTKUR tarihinde ilk olma özelliği taşıyan proje ile Of YURTKUR’da barınan öğrenciler, bir hafta süre ile Mardin YURTKUR Müdürlüğü’nün misafiri olacak. Mardin ve bölgenin Tarihi ve Turistik yerlerini gezecek olan öğrenciler; Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ve Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay’ı da ziyaret edecekler. Projenin YURTKUR tarihinde bir ilk olduğunu belirten Of YURTKUR Yurt Müdürü Ayhan Aydın, “Kurumumuzun misyonuna uygun olarak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimize yeni bir proje ekledik. Of YURTKUR Personel ve öğrencileri ile Mardin YURTKUR Personel ve öğrencileri arasında Kardeş Yurt Projesini hayata geçiriyoruz. Genel Müdürlüğümüz kurumumuzda ilk olan bu projeyi onaylayarak Of yurdunu onurlandırmışlardır. Bu projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında bizlere desteklerini esirgemeyen Genel Müdürümüze, Of Kaymakamımıza ve Of Belediye Başkanımıza personelimiz ve öğrencilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. Öğrencileri uğurlama törenine katılan Of Belediye Başkanı Murat Saral yaptığı açıklamada, “Of Yurdumuz sevgili müdürümüzle birlikte hızlı bir ivme almıştır. Güzel projeler hayata geçiriyor. Kardeşlik projesi güzel bir proje olacak. Kendisini kutluyorum. Öğrencilerimize ve kendilerine hayırlı yolculuklar diliyorum. İnşallah güzel bir gezi ve ziyaret programları olacak. Oradaki dostlarımıza ve kardeşlerimize bizlerin selamlarını iletmelerini istiyorum. İnşallah oradaki öğrencilerimizi de Of’ta ağırlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Saral ziyaretlerde Vali, Belediye Başkanı ve Rektöre iletilmek üzere Müdür Aydın'a çeşitli hediyeler verdi. Sabah erken saatlerde yola çıkan kafile, yaklaşık bir hafta Mardin’de kalarak bölgenin tarihi ve turistik yerlerini gezecek.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap