SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > "Öğrencim ile gurur duydum"

"Öğrencim ile gurur duydum"

14 Ağustos 2013 Çarşamba - 12:34




Trabzon Lisesi’nin eski edebiyat öğretmenlerinden olan Sebahat Ülker tatil için geldiği memleketi Trabzon’da, Trabzon Lisesi’nden öğrencisi olan Trabz





Balıkesir’in Edremit İlçesinde yaşayan 1923 doğumlu Ülker, yıllarca Trabzon Lisesi’nde öğretmenlik yaptığını ve Lise’den öğrencisi olan Başkan Gümrükçüoğlu’nun çok başarılı bir öğrenci olduğunu kaydederek “Öğrencimin belediye başkanı olması beni çok mutlu etti. Okuldaki başarılarını belediye başkanlığında da sürdürüyor. Tatil için geldiğim memleketim Trabzon’da öğrencim Orhan’ı ziyaret ederek, başarılarından dolayı tebrik etmek istedim. Gurbette yaşayan bir Trabzonlu olarak başarılı hizmetlere imza atan öğrencim ile gurur duyuyorum” dedi. Öğretmen ve öğrencisinin buluşmasında eski günler yad edilirken ziyaretin anısına Başkan Gümrükçüoğlu öğretmeni Ülker’e gümüş hasır bilezik hediye etti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Bugünlere gelmemizde sizlerin büyük emekleri vardır. Öğretmenlerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Sizlerin şahsında tüm öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Sizlere sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. İyi ki varsınız” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap