SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ordu-Giresun 450 gün sonra uçacak

Ordu-Giresun 450 gün sonra uçacak

01 Temmuz 2013 Pazartesi - 09:09




Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından Ordu-Giresun Havaalanı’nın üst yapı ihalesi Kamu İhale Kur





Ordu-Giresun Havaalanı üstyapı inşaatı yapım işi, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 20. maddesine göre belli istekliler arasında ihale usulüyle ihale edilecek. Ön yeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanarak listeye alınan 5 aday teklif vermeye davet edilecek. 450 TAKVİM GÜNÜNDE BİTECEK İhaleyi alan firmaya sözleşme imzalanmasının ardından 15 gün sonra yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İşin bitim tarihi ise yer tesliminden itibaren 450 takvim günü olarak bildirildi. Türkiye’nin tek denize dolgu yapılan Ordu-Giresun Havaalanı’nda çalışmalar son hızla ilerliyor. 3 vardiya 24 saat esasına göre yapılan çalışmalarda, 2 taş ocağından dolgu malzemesi taşınıyor. Asfalt çalışmalarının başladığı Ordu-Giresun Havaalanı pistinde çalışmaların aralık ayına kadar tamamlanması hedefleniyor. Üst yapı inşaatı ihalesinde işin teslim süresinin 450 takvim günü olarak hesaplanması ise havaalanının 2014 yılına yetişip yetişmeyeceği sorusunu akıllara getirdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap