SON DAKİKA



Haber > Ordu > Altınordu İlçe Başkanı Gürsoy: Altınordu hak ettiği değere kavuşacak!

Altınordu İlçe Başkanı Gürsoy: Altınordu hak ettiği değere kavuşacak!

03 Ekim 2023 Salı - 11:49




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.





Altınordu'nun, AKP belediyeciliği sebebiyle hak ettiği değeri görmediğini belirten Başkan Gürsoy, 31 Mart seçimlerinin bambaşka bir seçim olacağının altını çizerek:" Geçtiğimiz yerel seçimlerinde çok az bir farkla Altınordu'ya hizmet etme hakkını elimizden kaçırdık. Bu 5 yılda Altınordu'nun neler kaybettiğini, potansiyelini çok iyi kavramış bulunduk. Bu yüzden Bizler de bu 5 yıl içerisinde dur durak demeden çalışmalarımıza mesai mefhumu gözetmeksizin devam ettik. Çalınmadık kapı, girilmedik hali bırakmadık. Her zaman halkımızda bütünleştik. Bazı güruhlar gibi belediye bizim oldu, artık rahatız gafletine asla kapılmadık. Altınordu'yu siyasal, sosyal, ekonomik, turizm vb. her  bakımından nasıl kalkındırabiliriz, neler kazandırabiliriz diyerek halkımıza çok istişarelerde bulunduk. Bizler eminiz ki bu çalışmalarımızın neticesinde Altınordu hak ettiği değere kavuşacak ve CHP belediyeciliği ile tanışacak. İşte o zaman Altınordu bambaşka bir ilçe olacak" dedi.

HABER: EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap