SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ordu'ya hastahane müjdesi

Ordu'ya hastahane müjdesi

10 Aralık 2013 Salı - 09:17




AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, Hastane konusunun Ordu merkezin önemli bir sorunu olduğunun söyledi.





Hastane konusunun Ordu merkezin önemli bir sorunu olduğunun söyleyen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, “Ben gelmeden önce Sağlık Bakanımız beni aramıştı. Valimizle ve Rektörümüz ile bu sürecin öncelikle arazi mevzusunun yer çözümü hususun da yer ile ilgili 120 dönümlük bir alan üniversite genişleme alanının yani çevre yolunun hemen üzerinde kamulaştırılabilecek. Bu hafta kamulaştırma kararı Bakanlar Kurulu’ndan çıkacak bir noktaya geldi. Çünkü Milli Eğitim Bakanı’nın imzalaması gerekiyordu ve imza atıldı. İlk Bakanlar Kurulu toplantısında da bu karar çıkacak. O yer Ordu Üniversitesi’nin olacak. Hastaneyi Sağlık Bakanlığı yapacak. 600 yataklı Tıp Fakültesi ile paralel Sağlık bakanlığının fili olarak inşaat sürecini götüreceği kamulaştırma organizasyonu ve masraflarını da Ordu Üniversitesi tarafından karşılanacak bir yapı ve sözleşme süreci ön görüldü. Önümüzdeki günlerde de gelecek hafta Pazartesi veya Salı günü Bakanımızın programına göre, Ankara’da bir sözleşme ile bu sürecide hayırlısı ile bitirmiş oluruz” diye sözlerini tamamladı. Osman Çakmak
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap