SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Orient Star'a büyük ödül

Orient Star'a büyük ödül

24 Nisan 2013 Çarşamba - 09:15




Trabzonlu ünlü işadamı Hüseyin Başaran’ın Antalya Serbest Bölgesi’nde geçen yıl denize indirilen “Orient Star” isimli lüks yatı, dünyanın en iyi ödülü





Osman ÇAKMAK Trabzonlu ünlü işadamı Hüseyin Başaran’ın Antalya Serbest Bölgesi’nde geçen yıl denize indirilen “Orient Star” isimli lüks yatı, dünyanın en iyi ödülü olan “İnternational Yacht and Aviation Awards” yarışmasında “30 Metre Üzeri En İyi Motor Yat” kategorisinde büyük ödülü kazandı. CMB Yachts Şirketi sahibi Hüseyin Başaran, Antalya Serbest Bölgesi’nde ürettikleri ve ihraç ettikleri tüm lüks yatların uluslar arası yarışmalarda ödül aldığını söyledi. Antalya Serbest Bölgesi’nde yaklaşık 2 yıl içinde tamamlanan ve geçen yıl denize indirilen “Orient Star” isimli yatı, İngiltere’de yaşayan ve adı saklı tutulan Türk asıllı bir iş adamına sattıklarını anımsatan Başaran, dünya yat sektöründe yeni yatların yarıştığı ödül töreninin Londra’da gerçekleştirildiğini söyledi. Başaran, “Antalya’daki tersanemizde ürettiğimiz yatlar uluslar arası yarışmalarda ödül üstüne ödül alıyor. Türk yat sektörü olarak çok sevinçliyiz. Dünyanın en önde gelen yat tersaneleri ve yat sahiplerinin katıldığı ödül töreni Londra’da yapıldı. Şimdiye kadar ürettiğimiz tüm lüks yatlarımızla dünyanın en iyi dizayn ve motor yat ödüllerini aldık. Bu Türk yatırımcısı, mühendisi ve işçisinin gururudur” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap