SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ortahisar İlçe Tarım çiftçilerle buluştu

Ortahisar İlçe Tarım çiftçilerle buluştu

27 Kasım 2015 Cuma - 16:53




Ortahisar’ın İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İlçe Müdürü Bülent Bayrak ve beraberindeki teknik personel ile Çukurçayır ve Çilekli Mahalle





Trabzon İlimizin merkez ilçesi olan Ortahisar’ın İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İlçe Müdürü Bülent Bayrak ve beraberindeki teknik personel ile sorumluluk alanları içerisinde bulunan gıda , tarım ve hayvancılık işletmelerinin, bir program dahilinde ziyaret edilmesi kapsamında, Çukurçayır ve Çilekli Mahallelerinde örnek çiftçilere ait işletmelere ziyaret gerçekleştirdi. Ziyareti gerçekleştirilen işletmelerden birisinin sahibi olan Ali Osman Baki’den Ortahisar’da ilk kendisinin gerçekleştirdiği topraksız tarım uygulamasıyla ilgili bilgi alınıp, kendisinin çalışmalarıyla ilçemiz çiftçilerine örnek teşkil ettiğini, bu sebepten ötürü çalışmalarının çok önemli olduğu İlçe Müdürü Bülent Bayrak tarafından kendilerine aktarıldı.

76_8

Ortahisarlı çiftçiler ve üreticilerle yapılan yüz yüze görüşmelerde üretim faaliyetleri içerisinde karşılaşılan teknik sorunlarla ilgili kendilerine teknik personel tarafından tavsiyelerde bulunulup, işletmelerin üretim verimliliğini arttırmasını sağlayacak gerekli teknik bilgi kendileriyle paylaşıldı. İlçe Müdürü Bülent Bayrak, yapılan işletme ziyaretleri ile çiftçilerimizin, üreticilerimizin istekleri, sorunları noktasında İlçe Müdürlüğü olarak yanlarında olduklarının hususunu bilmelerini ve karşılıklı diyalogların sürmesi gerekliliğini işletme sahiplerine aktardı. Ortahisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün yaptığı işletme ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden Ortahisarlı üreticiler, ziyaretlerinden dolayı İlçe Müdürü Bülent Bayrak'a teşekkür edip, ziyaretlerin daha sık yapılmasını istediler.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap