SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Özgüneş 2016'yı değerlendirdi

Özgüneş 2016'yı değerlendirdi

02 Mart 2017 Perşembe - 07:16




Doğu Karadeniz Bölgesi’nin toptan ve perakende sektöründe hizmet veren firmalarından Özgüneş Ltd Şti ve Güntaş AVM, 2016 yılı Genel Değerlendirme Topl





Doğu Karadeniz Bölgesi’nde toptan ve perakende sektöründe hizmet veren Özgüneş Ticaret ve Güntaş AVM, 2016 yılı değerlendirme toplantısı ve ödül töreni düzenledi. Her yıl gerçekleşen toplantı bu yıl Panagia Süit Otel’de, Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Yönetim Kurulu üyeleri Nihat Güneş, Harun Güneş, Çakır Güneş ve Adem Güneş, Trabzon İl Müftüsü Keramettin Demir, eski banka müdürü Mustafa Yılmazkar, şirketin hukuk danışmanı Av. Nevzat Çabuk ile şirket çalışanlarının da katılımıyla gerçekleşti.

“İSTİŞAREYE ÖNEM VERİYORUZ”

Özgüneş ve Güntaş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Özgüneş ve Güntaş ailesi olarak istişareye her zaman önem verdiklerini dile getirerek, “Bir işteki en büyük başarı istişare ile olur. Ekonomiye her zaman neşe katmalıyız. İkinci kuşağa güvenmeliyiz” dedi.

ÇALIŞAN SAYISI ARTIRILACAK

Güneş, Özgüneş Showroom’un yeni binasından da bahsederek, “Bölgede çok yakında hizmete sunacağımız yeni yerimiz, Karadeniz Bölgesi’nde istihdam sağlayacak. Fabrikaların da bu bölgeye desteklerinin artırılması, 2023 yılında bölgeye kurulması, çalışan sayısının her geçen gün artırılması hedeflenmektedir” diye konuştu.

BAŞARININ SIRRI HEDEFTİR

Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Başarının sırrı hedef koymaktan ve bu hedefe koşacak heyecandan geçer. Ortak hedefler ve ortak heyecan kurumsal başarıyı da beraberinde getirecektir. Hedeflerimizi birlikte planladığımız sürece başarımız da kalıcı olacaktır. Özgüneş olarak, ‘Birlikte Büyüyoruz’ felsefemizle, 2016 yılının istikrarlı başarı grafiği için, değerli iş ortaklarımıza ve paydaşlarımıza teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.” Güneş, yıllık değerlendirme toplantısını düzenli olarak gerçekleştirdiklerini belirterek, gelecek yıl düzenlenecek toplantıda ilklere girecek olan firmalar ile müşterilerini de davet ederek hem bölgeyi neşelendirmeyi hem de ticarete renk katmayı amaçladıklarını dile getirdi. Toplantı sonunda Trabzon İl Müftüsü Keramettin Demir, eski banka müdürü Mustafa Yılmazkar, şirketin hukuk danışmanı Av. Nevzat Çabuk ile 12 yerel bölge bayiine katılımlarından dolayı plaket takdim edildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap