SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Parayı al hırsızı bırak

Parayı al hırsızı bırak

28 Ocak 2015 Çarşamba - 11:10




Trabzon’da esnaf işyerini soyan hırsızı şikayet etme yerine ondan çaldığı ürünün parasını tahsil etti. Polis ise, “Bu davranış yarın telafisi olmayan





3 KİŞİ YAKALANDI

Trabzon’da esnaf sürekli hırsızlardan dert yanarken şok bir ayrıntı ortaya çıktı. Trabzon’un en kalabalık sokağı olan Uzunsokak’ta bir mağayaza giren üç kişi mağaza çalışanları tarafından hırsızlık yaparken yakalandı. Hırsızlar mağaza çalışanlarına şikayetçi olunmaması karşılığında çaldıkları ürünlerin parasını ödeyerek gözaltına alınmaktan kurtuldukları ortaya çıktı.

ŞİKAYET EDİN

Sürekli aynı olayların tekrarlandığı Uzunsokak’ta esnaf, “Şikayetçi oluyoruz. Polis gelip alıyor ancak hırsızlar karakoldan ya da adliyeden serbest kalıyor” derken polis yetkilileri ise, “Her ne olursa olsun bu kişilerin mutlaka ihbar edilmesi gerekiyor. Bugün şikayet edilmeyen hırsızlar yarın telafisi mümkün olmayan daha büyük hırsızlık olaylarının altına imza atar” ifadelerini kullandı.

HIRSIZ AVI BAŞLADI

Şikayet olmadığı için polis ekipleri de devriye dolaşmanın yanı sıra, seyyar satıcı, kasiyer ve şirket yetkilisi kılığına girerek hırsız avına başladı. Polis ekiplerinin son olarak iş makinesinden yakıt çalan ve bazı apartman kapılarını yerinden sökerek hurdacıya satmak isteyen hırsızları suçüstü yakalayarak gözaltına aldığı ve adalete teslim ettiği öğrenildi. 

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap