SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Partiyi kimseye teslim etmeyiz

Partiyi kimseye teslim etmeyiz

10 Haziran 2016 Cuma - 08:52




MHP Trabzon eski il başkanı Muammer Demli tüm partilileri cumartesi günü düzenlenecek toplantıya davet etti.





TRABZON-Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon eski İl Başkanı Muammer Demeli’den kurultay için sert mesajlar geldi. Cumartesi Günü genel başkanlık için adaylığını açıklayan Trabzon Eski Milletvekili Koray Aydın’ın partililerle bir araya geleceğini belirten Demeli, “Biz 7 haziran seçimlerinin akşamı genel merkez olarak yanlış bir üslup kullandık. Bu üslubun doğru olmadığını söylemedik. Artık MHP’nin muhalefet değil iktidar olması için seçim istedik. Ancak Genel Merkezimiz bunu kabul etmedi. İmza toplayın dediler topladık. Mahkemeye gittiler kanan biz olduk. Yargıtay’a taşıdılar yine biz kazandık. Bu neticede çağrı heyetinin en geç bir ay içinde tüzük kurultayı için toplanması gerekiyordu ama Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli bunu kabul etmedi. Bizler Genel Başkan Adayımız Koray beyle bir yola çıktık. Bu yolda seçmene önce tüzük değişliğinin gerekliliğini anlatıyoruz. Şova yönelik bir miting düzenlemiyoruz. Bizim amacımız önce tüzük değişikliği daha sonra genel başkanlık seçimidir” ifadelerini kullandı.

Demeli ayrıca tüm partilileri Cumartesi günü saat 16;00’da Yalı Park otelde Koray Aydın’ın katılacağı toplantıya davet etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap