SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Rize ucdan uca tek fiyat

Rize ucdan uca tek fiyat

03 Şubat 2016 Çarşamba - 09:28




Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap başkanlığında toplanan Şehiriçi Minibüsçüler kooperatifleri ‘tek fiyat, tek hat’ konusunda anlaştı.





Rize’de Şehir İçi Minibüs Kooperatifi, Gündoğdu Minibüs Kooperatifi ve Gündoğdu – Çiftekavak hattında hizmet veren Özel Halk Otobüslerinin birleştirilip tek çatı altında toplanmasına yönelik görüşmeler sonuç verdi. Alınan karar doğrultusunda; söz konusu kooperatiflere bağlı toplu taşıma araçları Çiftekavak-Dedeman önünden Gündoğdu Bozukkale kavşağı arasında yolcu taşıyabilecek. Ayrıca bu birleşme sonrası vatandaşlar iki ayrı araç değiştirmek zorunda kalmayacaklar. Rize’de şehir içi toplu taşımanın bir çatı altına toplanması için kooperatif başkanları Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret ederek, konu ile ilgili son görüşmeleri yaptılar.

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap “Rize Belediyesi olarak ilimizde karşımıza çıkan en önemli sorunlardan bir tanesi de şehir içi ulaşım sorunudur. Uzun süren görüşmeler neticesinde şehir içi taşımacılığında minibüs sektörünü tek çatı altında toplamış bulunmaktayız. Buna yönelik olarak bugün burada uygulama safhasında yapılacakları istişare ettik” dedi. Rize Şehir İçi Minibüs Kooperatifi Başkanı Sultan Dinç ise “Rize Şehir İçi Minibüs Kooperatifi çatısı altında inşallah projelerimizle beraber yakında halkımıza daha güzel bir hizmet etme gayreti içerisinde olacağız. Bu konuda başta Rize Belediye Başkanımız olmak üzere tüm taraflara ve çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor, bu birleşmenin ilimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Mustafa Bayrak

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap