A+ A-
Yorum
10

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer’den Karadeniz’e önemli açıklamalar: Erzurum-Rize tren yolu yatırım programına alındı

Yayın Tarihi: 30.08.2024 - 11:19
Rize’ye yapılan hizmetlerde eksik olan bölümlerin kısa sürede tamamlanacağını belirten Katmer Erzurum-Rize tren yolunun yatırım programına alındığını söyledi.
Kaynak:KARADENİZ ÖZEL HABER

Katmer, iktidarları döneminde Rize’ de birçok yatırım yapıldığını bu yatırımların eksik olan bölümlerinin kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirterek, “2001 de biz iktidara gelince Araştırma hastanesinin sadece tuğlaları vardı. O zaman hastane bir bitse deniyordu. Bizim iktidarımızda o hastane bitti, Ovit yolu bitti. Sadece bir tüneli çalışmıyor, onu da kısa sürede çalışır hale getireceğiz” dedi.

TREN YOLU

Katmer, “Rize- Artvin Havalimanı yapıldı, bazen keşke havalimanı yapmasaydık diyoruz. Bu kadar şikâyet olmazdı. Cumhurbaşkanımız her şeyi biliyor. Havalimanında yaşanan sıkıntıları da biliyor, kısa sürede o sıkıntılar çözülecek. Hızlı tren yolu konusunda açıklama yapan Katmer, “ErzurumRize Tren yolu yatırım programına alındı” şeklinde konuştu.

ŞEHİR HASTANESİ

Katmer, “Organize Sanayinin 1. Etabı tamamlandı, şimdi 2. Etabını yapıyoruz. Rize Lojistik Limanı yapılıyor, bitmeden tır parklarını da yapmayı planlıyoruz. Deniz
üzerinde şehir hastanesi yapılmaya başlandı, kısa sürede bağlantı yollarını da yapacağız. Recep Tayyip Erdoğan nefes aldığı sürece Rize’ ye hizmetlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

TEPKİLERE ALDIRMAYACAĞIZ

Rize’nin ekonomik sosyal ve kültürel alanda en üst seviyeye gelmesi adına gecesini gündüze katıyor. Katmer, “Mutlu günler şimdi bizi bekliyor. Vatandaşlarımız tren yolunun biran önce bitirilmesini istiyor ama her şey program dâhilinde yapılacak. Erzurum- Rize tren yolunun yapılmaması için Ana muhalefet partisinin Trabzon teşkilatlarından tepki var. Biz tepkilere aldırmadan yatırımlarımızı yapacağız” dedi.

 

HABER: İLYAS GÜR

Etiketler