SON DAKİKA



Haber > Rize > Personel A.Ş’de usulsüzlük var!

Personel A.Ş’de usulsüzlük var!

10 Kasım 2022 Perşembe - 12:13




CHP’li İl Genel Meclis Üyesi Cebeci’den İl Özel İdaresi ile ilgili çarpıcı iddia





Ömer Cebeci 2020 yılında sadece personelle ilgili görev yapmak üzere kurulan “Personel A.Ş”nin ticari faaliyette bulunmasının 375 sayılı KHK’ya aykırı olduğunu söyledi

TİCARİ ALANDA FAALİYET…

CHP Giresun’un Tirebolu İl Genel Meclis Üyesi Ömer Cebeci, 2020 yılında sadece İl Özel İdaresinde personelle ilgili çalışmak üzere kurulan “Personel A.Ş” adlı şirketin görev yapacağı alanın 375 sayılı KHK ile belirtilmiş olmasına karşın ticari alanda da faaliyet gösterdiğini belirterek usulsüzlük yapıldığını iddia etti.

VALİLİK GEREĞİNİ YAPMALI

Şirket için oluşturulan yönetim kurulunun da usulsüz olduğunu savunan Cebeci, Giresun Valiliği’ni göreve davet etti. Cebeci, “2020 yılında il özel idareye gönderilen, İçişleri Bakanlığı hukuk hizmetleri genel müdürlüğü yazısının, yine İçişleri Bakanlığı mülkiye müfettişliği 2020 yılı teftiş rapor dikkate alınmadı. Valiliğin bu 2 raporu dikkate alarak gereğini yapmalı” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap