SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > SGK değişim dönüşüm icerisinde

SGK değişim dönüşüm icerisinde

11 Ekim 2013 Cuma - 09:08




Trabzon İl Müdürü Musa Bulut, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun gerçek anlamda büyük bir değişim-dönüşüm içerisinde olduğunu dile getirdi.





Muhammet TAŞ Beşikdüzü Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Hasan Çolak tarafından organize edilen programla Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Şalpazarı İlçesindeki muhtarlara "Sağlıklı Yaşam" bilgileri içeren kitaplar dağıtıldı. Şalpazarı Acısu Tesislerinde düzenlenen dağıtım töreninde konuşan SGK İl Müdürü Musa Bulut, "Sosyal Güvenlik Kurumu gerçek anlamda büyük bir değişim-dönüşüm içerisinde. Hizmet kalitesinde, hizmetin vatandaşa ulaştırılma hızında, hizmet binalarının modernizasyonunda çok önemli mesafe aldık. Trabzon İl Müdürlüğü olarak yaklaşık 180 bin aktif sigortalımız var. Buna karşılık 130 bin civarında emeklimiz var. Türkiye’de iki çalışan bir emekliyi finanse ediyor. Trabzon prim tahsilatı yönünden iyi durumda. Trabzon SGK olarak 309 personelle 10 ile hizmet vermekteyiz. 5 tane Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğümüz var. Bunlardan bir tanesi de Büyükliman bölgesinde Beşikdüzü ilçemizde. İnşallah Beşikdüzü ilçemizde de kalıcı bir hizmet binası yapacağız. Hizmet anlayışında ana prensibimiz güler yüzlü olmaktır. Arkadaşlarımıza şunu söyledik: Nasıl hizmet almak istiyorsanız öyle hizmet verin. Kurumumuza günde ortalama 2 bin 500, 3 bin vatandaş giriyor, çıkıyor. Bu insanları güler yüzle karşılayacağız ve güler yüzle uğurlayacağız dedik. Şimdi sizlere burada dağıtacağımız kitaplarda çok faydalı bilgiler var. İnşallah okurlar ve faydalanırlar" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap