SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Şoför esnafıyla el ele vereceğiz

Şoför esnafıyla el ele vereceğiz

16 Kasım 2013 Cumartesi - 09:19




AK Parti’den Ortahisar Belediye Başkan aday adaylığını ilan eden Ali Haydar Usta, Trabzon Şoförler Odası yönetimini ziyaretinde, birlik beraberlik vur





AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Ali Haydar Usta, Trabzon Şoförler Odası Başkanı Turan Altuntaş ve yönetimini ziyaret ederek, adaylığı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Usta, Trabzon’da hem Büyükşehir Belediyesi'nde hem de Ortahisar Belediyesi'nde yeni başkanları çok önemli görevler beklediğini ifade ederek, "Belediyecilik konusunda yüksek lisans yaptım. Bu anlamda bilgi birikimimiz var. Nasip olur da seçimi alırsak olaylara bu çerçevede bakacağız" dedi. SİNERJİ ŞART Şoför esnafının birçok sorunu bulunduğunu ve bunların hepsinin farkında olduğunu ifade eden Usta, "Trafik ve ulaşım bir şehirde olmazsa olmaz. Trabzon'da bu anlamda birçok düzenleme yapıldı. Şoför esnafı ile ortaklaşa çalışarak sorunları giderme noktasında birlikte hareket edeceğiz. İmar planlaması yapılırken şoför esnafı ile muhakkak elbirliği içinde olmamız gerekiyor" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap