SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > TOKİ'nin hatası

TOKİ'nin hatası

17 Eylül 2013 Salı - 09:22




Yıldızlı beldesi Küme Evleri yanında TOKİ tarafından yapılan sağlık merkezinin henüz faaliyete geçmemesi ile ilgili tartışmalara Trabzon Halk Sağlığı





Halk Sağlığı Müdürü Dr. Köksal Hamzaoğlu imzası ile yapılan yazılı açıklamada acı bir gerçek de gün yüzüne çıktı. Gazetemizin 8 Eylül tarihli "Sağlık merkezi kanser eder herkesi" başlıklı haberine istinaden gelen açıklamada Hamzaoğlu'nun şu sözlerine yer verildi: "İlimiz Akçaabat ilçesi Yıldızlı beldesinde bulunan Aile Sağlık Merkezi Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılmıştır. Bahsedilen beldede halen bir sağlık merkezi mevcut olup iki aile hekimi tarafından da hizmet verilmektedir. Bahsi geçen binanın ne şekilde değerlendirileceği yönündeki çalışmalarımız ise sürmektedir. Mevcut aile sağlık merkezinin bu binaya taşınması aile hekimleri ve ilgili beldedeki vatandaşların talebi halinde mümkün olabilir. Yeterli talebin olmaması veya mevcut yerinde devamının talebi halinde ise teslim alınacak bina mobil hizmet kapsamında değerlendirilecektir."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap