SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Toplu taşımayı kullanalım!

Toplu taşımayı kullanalım!

28 Ekim 2013 Pazartesi - 10:44




Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, mesai öncesinde Valilik Konağı güzergahında yer alan Çatak Atakent Dolmuş Durağı esnafını ziyaret etti.





Durak başkanı Mustafa Kuruoğlu ve şoför esnafı ile görüşen Vali Öz, esnafla çayla simit eşliğinde kahvaltı yaparak sohbet etti. Esnafların sıkıntılarını dinleyen Vali, şehir içi trafiğinin azaltılması noktasında şoför esnafı ile istişare yaptı. Vatandaşlardan da toplu taşıma araçlarını kullanmalarını isteyen Vali Öz, “Vatandaşlarımız toplu taşıma araçlarını kullanırsa trafik daha da rahatlayacağı gibi, bu alanda hizmet veren şoför esnafımız da ekonomik anlamda hareketlilik kazanacaktır. Böylece hem hizmet sektörümüz canlanacak hem de şehir içi trafiği rahatlayacaktır” dedi. Şoför esnafı ise ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sayın valim sizleri aramızda görmek bizi mutlu etmiştir. Mesai öncesi bize uğramanız bizi memnun etmiştir. Şehir içi trafik yoğunluğunun azaltılmasını biz de istiyoruz. Sizin de belirttiğiniz gibi bu manada tüm halkımızı toplu taşıma araçlarını kullanmaya çağırıyoruz” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap