SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali heyecanı

Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali heyecanı

16 Temmuz 2024 Salı - 11:02




32.Akçabaat Müzik ve Halk Oyunları Festivali düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.





Trabzon’un Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl 32.’si düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali yine dopdolu.

Akçaabat belediye başkanı Nuri Ekim 32.düzenlenen festivalin artık ulusal bir düzeye geldiğini belirterek ;

Akçaabat Belediyemiz tarafından bu yıl 32.’si düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivalinin düzenlemenin  coşkusunu yaşıyoruz.Bu festival yerel olmaktan çıkarak artık ulusal bir etkinlik haline geldi. Yılın 12 ayı halkımızın istediği tüm kültür ve sanat faaliyetlerini ilçemize getiriyoruz.Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren sanat akedemimizle birlikte, farklı farklı branşlarda sergiledikleri performanslar sayesinde hayatlarına büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bu festival sadece dans ve müzik festivali değil kültürümüzün dış dünyaya tanıtıldığı bir kültür etkinlik olduğunu söylemek istiyorum. Konserler,sergiler ve oyun ekipleri ile dopdolu bir program misafirlerimizi bekliyor olacak.Akçaabat, festival kapsamında birçok ilden ve ülkeden gelenlerin ortak buluşma noktası haline geliyor. Akçaabat’ımız kültürlerin kaynaşma merkezi oluyor
Tüm halkımızı festivalimize bekliyoruz .

İŞTE FESTİVAL PROGRAMI



BURAK ÇİMŞİT

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap