A+ A-
Yorum
10

Ankara’da Tramvay Zirvesi… O tramvay gelecek

Yayın Tarihi: 31.08.2022 - 11:23 | Güncelleme Tarihi: 31.08.2022 - 18:27
Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, daha önce Trabzon’un Ulaşım Master Planı’nda yer alan tramvay projesini önümüzdeki hafta Ulaştırma Bakanlığı’na taşıyacağını açıkladı.

Trabzon’un yıllardır beklediği proje için geri sayım başladı… Geçtiğimiz Şubat ayında Trabzon’da yapılan Ulaşım Master Planı toplantısında hafif raylı sistemin güzergahı ve ayrıntıları paylaşılmış, Akçaabat ve Yomra’yı birleştiren bir hattın inşa edileceği açıklanmıştı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun da üzerinde dikkat ve önemle durduğu dev proje için önümüzdeki hafta kritik gelişmeler yaşanacak. Dev proje, Ankara’ya taşınacak…

GÖRÜŞME YAPILACAK

Konuya ilişkin Karadeniz Gazetesi’ne konuşan Başkan Zorluoğlu, “Yeni otogar, sahil düzenlemeleri, K. Manmaraş Caddesi’nin trafiğe kapatılması, altyapı çalışmaları gibi tramvay konusunda da ciddi gayret gösteriyoruz. Önümüzdeki hafta müsait olursa Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız sayın Adil Karaismailoğlu ile konu hakkında ayrıntılı bir toplantı yapacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Zorluoğlu’nun Ankara çıkarması, projeyi bekleyenleri heyecanlandırdı.

Haber: Furkan YİĞİT

Muhabir/Editör:Hamdi Usta
Etiketler