A+ A-
Yorum
10

Arsin Belediyesi'nin düzenlediği turnuvada şampiyonlar belli oldu

Yayın Tarihi: 06.10.2024 - 11:15
Arsin Belediyesi'nin düzenlediği 2. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası, bu yıl da büyük bir coşkuyla tamamlandı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Masterlar ve Veteranlar kategorilerinde düzenlenen turnuvaya, toplamda 18 takım katıldı; Masterlar kategorisinde 13, Veteranlar kategorisinde ise 5 takım mücadele etti. Turnuvanın final akşamında, Veteranlar kategorisinde Arsin Belediyesi, Arsin Minibüsü Kooperatifi'ni 4-1 mağlup ederek şampiyonluk kupasını kazandı. Masterlar kategorisinde ise Falgoz FC, Dark City'yi 1-0'lık skorla geçerek zirveye yerleşti. Üçüncülük maçında Yalıspor, Anisaspor’u 3-2 yenerek turnuvayı üçüncü sırada tamamladı. Sporun birleştirici ruhunu ön plana çıkaran etkinlik, ilçedeki birlik ve beraberliği pekiştirerek heyecan dolu maçlara sahne oldu.

 

 8958826b-098c-4388-8134-bdebac8b6f83

BAŞKAN BİLGİN: ‘’ ARSİN BİRLİK VE BERABERLİK RUHUNU BİR KEZ DAHA SAHADA YAŞADI ‘’

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, turnuvanın kupa töreninde yaptığı konuşmada şunları ifade etti: " İkincisini düzenlediğimiz Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvamızda, Arsin’in birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha sahada yaşadık. Toplamda 18 takımın katıldığı bu turnuvada, gerek takımlarımızın mücadele azmi, gerekse tribünlerdeki coşku, sporu ve kardeşliği ne kadar sahiplendiğimizi gösterdi. Hem sporcularımız hem de onları destekleyen vatandaşlarımız bu etkinliğin gerçek kahramanları oldular. Her birini tebrik ediyorum."

ce5c8e8e-fa40-4a69-9be1-14b00f331588

‘’ ARSİN’İ SPORDA VE SOSYAL YAŞAMDA DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ ‘’

Başkan Bilgin, " Bu turnuva, futbolun ötesinde bir anlam taşıyor. İlçemizdeki sosyal yaşamı canlandıran, hem sporun hem de dostlukların gelişmesine katkı sağlayan önemli bir organizasyon haline geldi. Turnuvamız, yalnızca sahada değil, toplumumuzun her kesiminde spora olan ilgiyi artırdı. Katılımın ve desteğin bu denli yüksek olması, Arsin halkının spora ve birlikte hareket etmeye ne kadar değer verdiğini bir kez daha ortaya koydu. Sponsorlarımızın desteğiyle de bu organizasyon her yıl daha güçlü ve geniş kitlelere hitap eden bir yapıya kavuşuyor. Önümüzdeki yıllarda da bu tür etkinliklerle Arsin’i sporda ve sosyal yaşamda daha ileriye taşıyacağız." dedi.