SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Genç Çaykara'yı ziyaret etti! "Uzungöl Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor"

Başkan Genç Çaykara'yı ziyaret etti! "Uzungöl Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor"

12 Haziran 2024 Çarşamba - 14:28




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından ilçelere düzenlediği teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.





Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Çaykara ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Uzungöl’ün sadece Trabzon’un değil Türkiye'nin ekonomisine de katkı sağladığının altını çizen Başkan Genç, “Buradaki sorunlarımız konusunda hızlıca vaziyet alacağız” dedi.

Başkan Genç, bu kapsamda Çaykara ilçesini ziyaret ederek AK Parti Çaykara teşkilatında ilçe başkanı ve mahalle başkanları ile toplantı gerçekleştirdi. Çaykara’dan güzel sonuçlar aldıklarını ifade eden Başkan Genç, “Biz teşkilatçı bir anlayışa sahip olan bir davanın mensuplarıyız. Bu vesileyle hem Çaykara Belediyemizin kazanılmasında hem de Büyükşehir Belediyemizde yüksek bir oyla desteğin sahibi olan teşkilatımıza, başkanımız nezdinde çok teşekkür ediyorum. Önemli bir süreci geride bıraktık. Siyaset dinamik bir şey. Bir önceki seçimin oylarıyla beraber biz Türkiye'de açık ara birinci partiyiz. Bize oy veren seçmenimiz nereye gitti, neden gitti? Bunun muhasebesini teşkilat olarak yapmalıyız. Cenab-ı Allah, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideri bizlere nasip etti. Bu yürüyüşün milletimiz ile devam etmesi lazım” dedi.

Başkan Genç Çaykara'yı ziyaret etti! "Uzungöl Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor"

TRABZON İRADENİN ÖNCÜ İLLERİNDEN

Başkan Genç, Türkiye'de AK Parti büyükşehir belediyelerinde birinci olduklarını belirterek, “Bu sonuçta teşkilatımızın emeği var. Güçlü olan taraflarımızla beraber, yeni yol haritamızda hangi adımlar atacağımızı da ortaya koymamız lazım. Bütün bunları teşkilatımızla beraber yapacağız. Ben teşkilattan gelen bir kardeşinizim. Partimizin kuruluşundan itibaren içinde görev yapmış bir kardeşinizim. O nedenle teşkilatımız, belediyemiz ve değerli meclis üyelerimizle el ele vereceğiz. Trabzon bu konuda ülkedeki iradenin öncü illerinden bir tanesidir.

Başkan Genç Çaykara'yı ziyaret etti! "Uzungöl Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor"


Trabzon, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yürüyüşüne kuruluşundan itibaren tam destek veren illerden bir tanesidir. Cumhurbaşkanımızın evidir burası aynı zamanda. O nedenle bu desteğin sürmesi lazım. Söz verdiğimiz işler var. Hal ve şartlar ne olursa olsun açık söyleyeyim. Çaykara’mızda seçim döneminde neleri konuşmuşsak yerine getirme gayreti içerisinde olacağız. Uzungöl gibi çok büyük bir kıymetimiz var. Türkiye'nin ekonomisine katkı sağlayan güzel bir yerimiz. Yeni dönemde buraya nasıl katkı verebileceğimiz konusunda çalışmalarımız var. Sorunlarımızla ilgili de hızlıca vaziyet alacağız” şeklinde konuştu.

O RUHA GERİ DÖNECEĞİZ

Başkan Genç, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, üç tane kelime söyledi. ‘Tevazu, samimiyet ve gayret’ dedi, dolayısıyla muhasebe yapacağız. Biz halkla beraber bu partiyi kurduk. Tabelalarını biz astık. Bu davanın sahibi halktır. Bu iş gönül işidir. Ne kadar icraat yaparsanız yapın gönülden düşmemeniz lazımdır. Biz bu partinin kuruluşundaki o ruha geri dönmemiz lazım. Bunu yapabilir miyiz? Yapabiliriz. Böyle tecrübeli bir teşkilatımız var.

Cumhurbaşkanımız var, milletvekillerimiz, bakanlarımız var. Hep beraber el ele verip bu süreci inşallah birlikte daha ilerilere taşımak gibi bir sorumluluğumuz var. Bu yolda bugüne kadar attığınız adımlara müteşekkiriz. Bundan sonra hep beraber atacağımız adımlarla da halkımızı kucaklayarak, halkımızın iyi gününde, kötü gününde onlarla beraber olarak bu adımları yeniden atacağız.”
 

Başkan Genç Çaykara'yı ziyaret etti! "Uzungöl Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor"

UZUNGÖL TURİZME HAZIR

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, “En yüksek puanla beraber takım başkanımızı büyükşehir belediye başkanı olarak seçtik. Bundan sonraki süreçte ilçemizde ve ilimizde olan eksiklerimizi tamamlayarak daha çok gönüllere girmeye gayret edeceğiz. Ne kadar yaparsak yapalım hizmeti tamamlamanın mümkün olmadığını gördüm. Bu bir hizmet yarışı. Esas olan Allah'ın rızasını kazanmak, vatandaşın gönlüne girmek. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için gayret ediyoruz. Bu süreçte sizlerin de yardımını ciddi bir şekilde görmeye başladık. Özellikle turizm noktasında ilimizin en büyük destinasyonu olan Uzungöl’de hızlı bir vaziyet alıp bizleri ziyaret ettiniz. Oradaki eksikleri talimatınızla beraber hızlı bir şekilde çözüp turizm sezonuna güzel bir şekilde girmiş olacağız” diye konuştu.

BAŞKAN GENÇ’E TEŞEKKÜR

AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk, Başkan Genç’e ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Çaykara’mız sizinle beraber daha çok güzel hizmetlere kavuşacaktır. İlçemize verdiğiniz değerin farkındayız. Teşkilat olarak her daim sizlerin destekçisi olacağız. İlçemize yapmış olduğunuz ve yapacağınız hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap