SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Genç: "Muhtarlarla el ele verip sorunları çözeceğiz"

Başkan Genç: "Muhtarlarla el ele verip sorunları çözeceğiz"

12 Haziran 2024 Çarşamba - 14:58




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çaykara’da mahalle muhtarlarıyla buluştu.





Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çaykara’da mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Muhtarlarla istişareye her zaman önem verdiğini belirten Başkan Genç, el ele verip halkın beklentilerini karşılayacaklarını söyledi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çaykara mahalle muhtarları ile bir araya geldi. İlçeye hizmet eden 32 mahalle muhtarını dinleyen Başkan Genç, “Sizlerin üzerinde halkın bir iradesi var. Bizler üzerinde de bir irade var ve o iradenin karşılığında sorumluluklarımız var. Hep beraber bir mesai birlikteliği içerisinde bu yönetim sürecini değerlendirelim istedim. Onun için gittiğim her ilçemizde mutlaka muhtarlarımızla hasbihal ediyorum.

Yeni dönem 32 muhtarımıza da hayırlı ve uğurlu olsun. Cenab-ı Allah hizmet etmeyi nasip ederse yapabilirsiniz. Bu böyle bir şey. Biz şikayet makamı değiliz, sorun çözme makamındayız. Hal ve şart ne olursa olsun muhtarlarımızla beraber bir dayanışma içerisinde güzel bir koordinasyon yapalım. Çaykara'mıza geldiğimizde verdiğimiz sözlerimiz var. Doğal gaz, kanalizasyon ve pazar yeri konusunda sözlerimiz var. Uzungöl'ümüz başlı başına bir değer. 32 mahallemizde yol ve su sorunlarımız var ve bütün bunlara yönelik birlikte vaziyet edelim. Halkımızın bizden beklentilerini karşılayalım” dedi.

Başkan Genç: "Muhtarlarla el ele verip sorunları çözeceğiz"

KAYNAĞI ANKARA’DAN KOPARALIM

Başkan Genç, sadece seçimden seçime değil her zaman kendilerini Çaykara’da görebileceklerini ifade ederek, “Bu süreci muhtarlarımız ve belediye başkanımızla beraber yürütelim, yönetelim istiyoruz. Kararlı bir şekilde çalışmaya devam edelim. Bizi daha çok kaynak boyutu ilgilendiriyor. Kaynağı kendi imkanlarımızla yapabildiğimizi kadar yapalım, yapamadığımızı gidip Ankara'dan kopartalım, bu şehre getirelim. Allah bize millete hizmet etme vazifesi nasip etti. Çaykara'ya çok kişiler geldi, yönettiler.


Görevi devraldığım belediye başkanımız buranın evladı. Ona da müteşekkiriz. Murat Başkan'ımızla birlikte güzel bir mesai birlikteliğinde çalıştık. İnşallah ona da vatanımıza, milletimize daha güzel görevler yapmayı Allah nasip eder. Biz de yarın eski belediye başkanı olarak anılacağız. Yeter ki yaptığımız, çalıştığımız dönemin üstüne bir şey koyalım; derdimiz bu. Çağ değişiyor, zaman değişiyor, ihtiyaçlar değişiyor bunlara ayak uydurup halkımızı mutlu edelim. Ben bu manada yeni dönemin hepimize, Çaykara’mıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Genç: "Muhtarlarla el ele verip sorunları çözeceğiz"

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, "Amacımız seçilenler olarak bizi seçenlere hizmet etmek, Allah'ın rızasını kazanmak, vatandaşın gönlüne girebilmek, mahallelerimize hizmet etmektir. Hepimizin gayreti budur. Bu çerçevede inşallah hep beraber ilçemize yatırımlar kazandıracağız. İlçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi olarak devletin bütün organlarıyla beraber ilçemize güzel hizmetler etmeye devam edeceğiz" dedi. Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Alaaddin Şeker ise, “Muhtarlarımızın ortak bazı sorunları var. Bu sorunları çözeceğinize, bizlere destek vereceğinize inancım tam. Bizlere gösterdiğiniz ilgi alakadan ötürü sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap