SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Genç'ten Sürmene'ye ziyaret! “Sürmene'mize ne yapsak azdır"

Başkan Genç'ten Sürmene'ye ziyaret! “Sürmene'mize ne yapsak azdır"

13 Haziran 2024 Perşembe - 15:03




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında ilçelerdeki teşekkür ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.





Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Sürmene teşkilatı ve mahalle başkanlarını ziyaret etti. Sürmene için verdiği sözleri yerine getirecekleri belirten Başkan Genç, “Sürmene'mize ne yapsak azdır ama ne yapsak da yakışır” dedi.

Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerinin ardından Sürmene’ye çıkarma yapan Başkan Genç, burada AK Parti Sürmene teşkilatı ve mahalle başkanları ile bir araya geldi. Yoğun bir seçim dönemini geride bıraktıklarını söyleyen Başkan Genç, “İlçelerimizi söz verdiğim üzere ziyaret ediyorum. Bu ziyaretimizin en önemli konu başlıklarından bir tanesi de; neler yapacağız? Önümüzdeki zaman diliminde bunları da istişare edeceğiz. Hem Sürmene ilçemizde hem de Büyükşehir Belediyemizde yüksek bir oyla beraber bize destek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımıza birinci çıkacağız diye söz verdim. Çok şükür o sözü size güvenerek verdim, sizler de gereğini yerine getirdiniz” dedi.

Başkan Genç'ten Sürmene'ye ziyaret! “Sürmene'mize ne yapsak azdır"

BÜTÜN SÖZLERİMİZ HAFIZAMIZDA

Sürmene için verdikleri sözleri yerine getireceklerini ifade eden Başkan Genç, “Bütün sözlerimiz hafızamızdadır. Gittik Ankara'da toplantılar yaptık. İnşallah bakanımızın da hemşehrimiz olması bizim için bir şans. O da bize bu konularda destek olacak. Güzel bir dönemi inşallah hep beraber geçireceğiz. Ben Sürmene'mize geldiğim zaman her zaman buradan güç aldım, enerji aldım. İlçelerimizde işin mahallinde olmak çok daha kıymetlidir. Sorunu yerinde görmek çok kıymetlidir. Hem teşkilatımızla beraber hem belediyemizle beraber el ele verelim inşallah bu dönemi güzel geçirelim. Buna hem aldığımız iradenin karşılığı hizmet yapmak için mecburuz hem de siyaseten mecburuz. Sürmene'mize ne yapsak azdır ama ne yapsak da yakışır” dedi.

BAŞKANIMIZ ARKAMIZDA DURDU

Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu ise, “Seçime girmeden önce sizlerin bize vermiş olduğunuz güç ve güvenle bizim de tüm hemşehrilerimize verdiğimiz sözler var. Bu sözleri de sizin sayenizde yavaş yavaş hayata geçirmeye başlıyoruz. Sizin nezdinizde bize verdiğiniz güçle de arkadaşlarımıza sürekli taleplerimiz oluyor. Onlar da sağ olsunlar bizi geri çevirmiyorlar. Burada yapacağımız projeleri oluşturmak için düzen sağlamamız lazım. O düzen de yine Büyükşehir Belediyemizin sayesinde oluyor. Hem yayla yolları hem de mahalle yollarındaki asfaltlama programları olmazsa olmazımız. Başkanımız bizim projelerimizin arkasında oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Başkan Genç'ten Sürmene'ye ziyaret! “Sürmene'mize ne yapsak azdır"

AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hasan Basri Şahin ise, “Şampiyon şehrin şampiyon başkanını ilçemizde ağırlamanın mutluluğunu yaşamaktayım. 31 Mart yerel seçimlerinde yapmış olduğunuz özverili çalışmalardan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap