SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Celil Hekimoğlu: Şevkim kırıldı!

Celil Hekimoğlu: Şevkim kırıldı!

Karadeniz Özel

06 Şubat 2021 Cumartesi - 12:36




Hekimoğlu Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu’ndan Karadeniz’e çok özel açıklamalar…





// Karadeniz Özel // İsmail DÜZGÜN // “Bu kadar emek, bu kadar yatırımın karşılığı bu olmamalıydı. Artık benim de şevkim kırıldı. Bu takımın, böyle zayıf takımlara bırakın yenilmeyi, puan bile vermemesi lazım. Takımımız bunlara layık değil.”

2. LİG Beyaz Grup’ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü, Türkiye’de hem tesis, hem maddi, hem de çalışma ortamı yönünden benzerine az rastlanan imkanlara sahip olmasına karşın saha sonuçları anlamında bir türlü istikrar sıkıntısı yaşıyor. Geçen sezon yükseldiği ligde play-off oynama başarısı gösteren ancak şampiyonluk hayallerini bir başka bahara erteleyen Kırmızı-Lacivertliler, 1. Lig hayallerini oldukça zora soktu. 40 puanla ikinci sırada yer alan Hekimoğlu FK, 20.hafta sonunda lider Manisa FK’nın 14 puan gerisine düştü.

Önceki gün deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşan Karadeniz ekibi, şok bir yenilgiyle sarsıldı. Öne geçtiği maçlarda skoru korumakta güçlük çeken Hekimoğlu, yine aynı senaryoyla karşılaştı. Diyarbakır deplasmanında 2-1 öne geçmesine karşın son 20 dakikada yediği gollerle sahadan 3-2 mağlup ayrılan Kırmızı-Lacivertliler, taraftarını derinden üzdü. Takipçilerinin mağlup olduğu haftada modaya uyan Karadeniz ekibi, liderle arasındaki puan farkın 11’e düşürme ve en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını da 6’ya çıkarma fırsatını tepmiş oldu.

Defansif anlamda çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz

‘BU kadar emeğin verilmesi, bu kadar yatırımın yapılmasına karşın neden hala istenen başarı gelmiyor, burada sorun nedir’ şeklindeki sorumuza ‘defansif anlamda sorun yaşıyoruz’ yanıtını vererek sözlerine başlayan Hekimoğlu Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu, İsmail Düzgün’e konuştu. Defansif anlamda büyük sıkıntılar yaşadıklarını yineleyen Hekimoğlu, futbolun çok ciddi bir oyun olduğunu vurguladı. Hekimoğlu, “Futbol ciddi bir oyundur. Yani öne geçtiğin zaman skoru korumayı bilmek lazım. Biz sürekli öne geçtiğimiz maçları kaybediyoruz” dedi.



Futbol sadece gol atmaktan ibaret değildir

Hekimoğlu, “Skoru bir türlü koruyamıyoruz. Burada çok ciddi sıkıntımız var. Bu sıkıntılarımıza çözüm bulamadığımız sürece bu mağlubiyetleri daha çok alırız. Acı ama gerçek. Bu sorunları aşamıyoruz. Sürekli ofansif oynuyoruz, defansif anlamda takımımız çok yetersiz. O yüzden bu mağlubiyetler normaldir. Öne geçtiğimiz bir çok maçta puan kaybettik, çünkü arkayı koruyamıyoruz. Futbol sadece gol atmaktan ibaret değildir. Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın yaptığı gibi attığını koruyacaksın, koruyamazsan kazanamazsın. Biz koruyamıyoruz” diye konuştu.



Trabzonspor 1-0’ı koruyor biz 2-0’ı koruyamıyoruz!

ALINAN istikrarsız sonuçların kendi şevkini kırdığını söyleyen başkan Celil Hekimoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Trabzonspor, 1-0’ı koruyabiliyor, biz 2-0’ı koruyamıyoruz. Niğde Anadolu’ya sahamızda 2-0’dan maç verdik, Diyarbakır’da 2-1 öne geçtiğimiz maçı 3-2 kaybettik. Dediğim gibi defansif anlamda çok büyük problemlerimiz var, bunu bir türlü aşamıyoruz. Bu kadar emeğin, bu kadar yatırımın karşılığı bu olmamalıydı. Artık benim de şevkim kırıldı. Bu takımın, böyle zayıf takımlara bırakın yenilmeyi, puan bile vermemesi lazım. Takımımız bunlara layık değil.”

13 maçta 3 kez mağlup oldular

2020-2021 Sezonuna teknik direktör Mustafa Alper Avcı nezaretinde başlayan Hekimoğlu Trabzon FK, 6’ncı hafta sonunda teknik direktör değişikliğine gitti. 6’ncı haftada Yavuz Selim Sahası’nda oynanan Uşakspor’a 2-1 mağlup olan kırmızı-lacivertliler, bu yenilgi sonrası Avcı’yla yollarını ayırdı. 8’inci haftada oynanan Zonguldak Kömür maçı öncesinde Osman Özköylü’yle anlaşmaya varan Karadeniz ekibi, Özköylü’yle çıktığı 13 lig maçında 9 galibiyet, 1 beraberlik, 3 yenilgi alarak 28 puan topladı.
 

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap