SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da dilencilere aman yok! 12 kişiye işlem yapıldı

Trabzon’da dilencilere aman yok! 12 kişiye işlem yapıldı

01 Temmuz 2024 Pazartesi - 14:20




Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin Uzungöl’de dilencilere yönelik yaptığı operasyonda 12 kişi hakkında işlem yapıldı.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, kentin her köşesinde devriye faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda, ünlü turizm merkezi Uzungöl'de dilencilikle mücadele çalışmaları kapsamında 12 dilenci hakkında işlem yapıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi'ne bağlı ekipler, kent genelinde denetimlerini sürdürüyor. Bu denetimler kapsamında, Çaykara ilçesinde bulunan ve binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Uzungöl'de de kapsamlı kontroller gerçekleştirildi.

dilen1.webp

Vatandaşlara ve turistlere rahatsızlık veren dilencilere yönelik yapılan uygulamalarda, 3'ü yabancı uyruklu olmak üzere 12 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

AMAÇ HUZURU SAĞLAMAK

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın ve turistlerimizin huzurunu kaçıran, insani duyguları sömüren hiçbir faaliyete izin vermeyeceğiz. Amacımız, şehrimizde her anlamda, her yerde huzuru sağlamak. Vatandaşlarımıza da önemli görevler düşmektedir. Bu tür haksız kazanç elde etmeye çalışan, huzursuzluk veren kişilere itibar etmesinler. Herhangi olumsuz bir durumda bize bildirsinler. Denetim faaliyetlerimiz aralıksız sürecek" denildi.


dilen2.webp

HABER MERKEZİ

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap