SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: ''Mehmet Ali Yılmaz, efsane başkan, onursal başkan, efsane bakan o razıysa o tesislerde bulununan Trabzonspor razı ise Trabzon kenti razıysa bizde razıyız''

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: ''Mehmet Ali Yılmaz, efsane başkan, onursal başkan, efsane bakan o razıysa o tesislerde bulununan Trabzonspor razı ise Trabzon kenti razıysa bizde razıyız''

24 Kasım 2022 Perşembe - 09:18




CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Trabzon'da açıklamalarda bulundu.





Trabzon'da açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ile ilgili yapılan spekülasyonlara tokat gibi cevap verdi:

MEHMET ALİ YILMAZ
EFSANE BAKAN
EFSANE BAŞKAN
EFSANE ONURSAL BAŞKAN


Bu durumu ona sordunuz mu? O razıysa biz de razıyız

Hem Trabzonspor’un, hem Trabzon’un gönlünü yapamıyorsanız 6 ay sonra biz gerekeni yaparız


''Trabzon’un havalimanını yenilenmesi meselesi var. Valla ben bu kadar büyük ihtiyacın, bu kadar ciddi olarak, yıllardır söylendiğini hiç görmedim. Burada tesislere adını veren Mehmet Ali Yılmaz, efsane başkan, onursal başkan, o razıysa o tesislerde bulunan Trabzonspor razı ise Trabzon kenti razıysa bizde razıyız. Bu takım marka. Her şehrin markası yok.

Bu dünyada Türkiye’nin markası. Her şehirde, şehrin takımı önemlidir ama Trabzon’da, Trabzon takımı evlatları kadar önemli. Bu şehrin, bu takımının gönlü yapılmadan, daha iyi bir tesis, daha modern bir tesis ve şehrin takımın rızasıyla bu iş olmalı. Yoksa iki yumurtayı bir birine kırdırtarak… Hem Trabzonspor’un, hem Trabzon’un gönlünü yapamıyorsanız bırakın 6 ay sonra biz yaparız.”

BİR dizi ziyaretler için Karadeniz Bölgesi’ne gelen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in ilk durağı Trabzon oldu. CHP Trabzon İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen ve basın toplantısı düzenleyen Özgür Özel, bir süredir gündemde olan Mehmet Yılmaz Tesisleri’yle ilgili açıklamalarda bulundu. Bu konunun speküle edilmesinin çok yanlış olduğuna dikkat çeken Özgür Özel, şunları söyledi:

“Trabzon’un havalimanını yenilenmesi meselesi var. Valla ben bu kadar büyük ihtiyacın, bu kadar ciddi olarak, yıllardır söylendiğini hiç görmedim. Burada tesislere adını veren Mehmet Ali Yılmaz, efsane başkan, onursal başkan, o razıysa o tesislerde bulunan Trabzonspor razı ise Trabzon kenti razıysa bizde razıyız. Bu takım marka. Her şehrin markası yok.

Bu dünyada Türkiye’nin markası. Her şehirde, şehrin takımı önemlidir ama Trabzon’da, Trabzon takımı evlatları kadar önemli. Bu şehrin, bu takımının gönlü yapılmadan, daha iyi bir tesis, daha modern bir tesis ve şehrin takımın rızasıyla bu iş olmalı. Yoksa iki yumurtayı bir birine kırdırtarak… Hem Trabzonspor’un, hem Trabzon’un gönlünü yapamıyorsanız bırakın 6 ay sonra biz yaparız.''

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap