SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP’li Kaya Trabzon Büyükşehir ve Ortahisar adaylığı için hazır! Örgütüm ''Evet'' derse.. ''Seve seve göreve talibim''

CHP’li Kaya Trabzon Büyükşehir ve Ortahisar adaylığı için hazır! Örgütüm ''Evet'' derse.. ''Seve seve göreve talibim''

Karadeniz Özel

09 Kasım 2023 Perşembe - 11:51




Büyükşehir ve Ortahisar Belediye başkan adaylığı ile konuşan Kaya “Halk ve örgütten gelen ses Ahmet Kaya ise seve seve, koşa Ahmet Kaya bu göreve talip olacak” dedi





ÖNSEÇİM VURGUSU

Trabzon Büyükşehir ve Ortahisar belediyeleri için belediye başkan adaylığı gündeme gelen CHP Trabzon’un eski milletvekili Ahmet Kaya, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Önseçim vurgusu yapan Kaya, adayların halka ve örgüte sorularak belirleneceğinin altını çizdi. Kaya “Halka, sokağa ve partilerimize rağmen hiçbir şey yapmayacağız. Biz önseçim önerdik” dedi.

ÇÖREKLENEMEYECEKLER!

Halka, sokağa ve örgüte soracağız. Oradan gelen ses kimi diyorsa oradan yürüyeceğiz. Eğer bu ses Ahmet Kaya ise seve seve, koşa Ahmet Kaya bu göreve talip olacak. Partide hiç emek vermemiş, sokakta karşılığı olmayan bu tür insanlar gelip bazı noktalara artık çöreklenemeyecekler” dedi. Öte yandan Kaya İYİ Parti ile CHP’nin ittifak etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

HABER: SAFİYE SELÇUK

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap