SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP'de Kılıçlar Çekildi

CHP'de Kılıçlar Çekildi

14 Haziran 2024 Cuma - 14:58




CHP Trabzon'da Turgay Şahin ile Cüneyt Zorlu arasında sosyal medya üzerinde tartışma yaşandı.





CHP Trabzon Eski Grup Başkan Vekili Turgay Şahin ile Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Zorlu arasında sosyal medyada tartışma yaşandı.

İkili arasındaki tartışma, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin iki parselle ilgili aldığı satış kararı üzerinden yaşandı. Turgay Şahin muhalefeti sessiz kalmak ile suçlarken Şahin'e cevap yine kendi partisinden, Cüneyt Zorlu'dan geldi.

BENİ FAZLA KONUŞTURMA..!

Cüneyt Zorlu "Konuları bilmenize rağmen buradan bize laf üretmek size yakışmıyor. Belediyeye gelince, durumu anlattım ve yerinde gördünüz. Şimdi olayı başka yere çekmek kimseye yakışmaz. Beni daha fazla konuşturmayın. 860 milyon borcu ödeyerek sistemi sürdürmeye çalışıyoruz" paylaşımında bulundu.

MAKAM AĞLAMA YERİ DEĞİLDİR !

Turgay Şahin: "Bu güne kadar ana grup başkan vekilliği yaptım, hiç laf ürettiğimi duydun gördün mü? Ayrıca hem Ortahisar belediyesinde hem de büyükşehir belediyesinde tüm gayrimenkul satışlarına CHP grubu olarak itiraz ettiğimizi ve red oyu verdiğimizi ne çabuk unuttun? Bunu anlatmak istedim, hemen alınganlık gösterdin. Bir siyasetçi muhalefette farklı, iktidara geldiğinde farklı konuşmayacak. Makamlar ağlama yeri değildir. Mülk satmakla borç ödenmez sonra o mülkler makama gelenlerin değil, halkın malıdır. Dün ne söylemişsem bugün de aynı şeyleri söylerim. Hakikati söylemekten de hiç korkmam. Ayrıca bana akıl verecek erdemliğe henüz kimse erişmedi. Seni yanlış tanımışım, koltuk iki ayda sizi çok değiştirmiş. Olayı kimin ne tarafa çektiğini bırakın da ona kamuoyu karar versin" ifadelerinde bulundu.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap