A+ A-
Yorum
10

Dr. Mustafa Çankaya’dan 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü Mesajı

Yayın Tarihi: 17.10.2025 - 16:04
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dr. Mustafa Çankaya, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ülkenin huzuru ve güvenliği için fedakârca görev yapan tüm astsubaylara minnettarlığını ifade etti.

Dr. Çankaya, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülke sınırları içinde ve dışında, gece gündüz demeden, huzur ve güvenliğimiz için mücadele eden, emekli ya da muvazzaf olarak asil milletimiz adına görev yapan tüm astsubaylarımızın 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü’nü kutluyorum. Şehit olmuş ve ebediyete irtihal etmiş tüm astsubaylarımızı rahmet ve şükranla anıyorum.”

Şehit Astsubay Samet Çakır Anıldı

Dr. Mustafa Çankaya, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü kapsamında düzenlenen şehit astsubay Samet Çakır’ı anma törenine de katıldı.
Törende Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, şehitler dualarla anıldı.

Çankaya, organizasyonu gerçekleştiren Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi’ne, Dernek Başkanı Gazi Ahmet’e ve Kur’an-ı Kerim tilavetini gerçekleştiren Ortahisar Müftülüğü hocalarına teşekkür etti.

“Gazi Astsubaylarımıza Sağlık ve Huzur Diliyorum”

Açıklamasının sonunda Çankaya şu ifadeleri kullandı:

“Bu özel gün vesilesiyle gazi astsubaylarımıza Cenabı Hak’tan sağlık, huzur ve uzun ömürler diliyorum.”

Etiketler