SON DAKİKA



Haber > Trabzon > En güzel kutlama!

En güzel kutlama!

30 Nisan 2018 Pazartesi - 12:59




Yeşiltepe İlkokulu öğrencileri ve velileri öğretmenler eşliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda uçurtma ve balonlar uçurarak çalan şar





Yeşiltepe İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıl dönümü dolayısıyla uçurtma şenliği gerçekleştirildi. Yoğun katılımın yaşandığı günde birbirinden eğlenceli etkinler düzenlendi. En güzel 23 Nisanlardan birini yaşadıklarını ifade eden Yeşiltepe İlkokulu Müdürü Ali Atabaş, “Velilerin de katıldığı 23 Nisan kutlamalarımız okul bahçesinde çocukların birbirinden özel gösterileriyle başladı. Uçurtma şenliğinde kullanmak üzere yaklaşık 400 tane uçurtma ve 400’e yakın şapka dağıtıldı. Herkese yetecek kadar kek, meyve suyu ve ikramlarda bulunuldu. Sahildeki şehitlik abidesinin önünde gerçekleştirdiğimiz uçurtma şenliğinde yarım saat uçurtma uçuruldu. Rüzgarın dinmesiyle bırakılan uçurtmaların ardından kurulan ses sistemiyle çocuklar, veliler ve öğretmenler doyasıya eğlendi. Yoğun katılımın yaşandığı etkinlikte Gürcü misafirlerimiz de vardı. Dilek balonları uçurduk. Ülkemizin, vatanımızın, milletimizin, dünyanın barışı ve huzuru için güzel dileklerde bulunarak 50 tane balonumuzu gökyüzüne doğru hep beraber bıraktık. Hava çok güzeldi. Belki de en güzel 23 Nisanlardan birini yaşadık. Amacımızı çok güzel bir şekilde gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum” diye konuştu. Ayrıca etkinliği tamamladıktan sonra alanı buldukları gibi bıraktıklarını ifade eden okul Müdürü Ali Atabaş, “Etrafta çok fazla çöp vardı. Çünkü binlerce malzeme dağıttık. Başlangıçta velilerimize ve çocuklarımıza ‘Burayı nasıl gördüysek aynı şekilde bırakalım’ demiştim. Çöp poşetleri dağıttık. Öğrencilerimiz ve velilerimizle hep beraber çöpleri topladık. Tertemiz bir şekilde alanımızı teslim etmiş olduk” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap