A+ A-
Yorum
10

Hacısalihoğlu'ndan zam tepkisi! "Vatandaşın artık gücü kalmadı"

Yayın Tarihi: 10.01.2022 - 17:48 | Güncelleme Tarihi: 10.01.2022 - 17:46
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu benzin ve motorine yine zam yapılmasına teki gösterdi.

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, benzin ve motorine yine zam yapıldığına işaret ederek, "Vatandaşın artık gücü kalmadı. Bu zamlar nereye kadar devam edecek?" diye sordu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, art arda gelen zamların vatandaşı isyan noktasına getirdiğini söyledi.

Benzin ve motorine yine zam yapıldığını anımsatan Başkan Hacısalihoğlu, benzine gelen zammın tüm ürünlere yansıyacağına dikkat çekerek, şöyle devam etti:

"Benzinin litre fiyatına 63, motorinin litre fiyatına ise 94 kuruş zam geldi. TÜİK'in açıkladığı enflasyon oranı son 20 yılın zirvesini gördü. TÜİK'in rakamlarına rağmen vatandaşın enflasyonu daha yüksek. Tüketici ile üretici arasındaki makas açıldı. Bu da önümüzdeki dönem zamların devam edeceğinin habercisi. Zamlar vatandaşın cebindekini eritiyor. İşsizlik, yoksulluk arttı. Vatandaşın artık gücü kalmadı. Bu zamlar nereye kadar devam edecek? Dışa bağımlı ekonomi politikasından vazgeçilmeli. Üretimin olmadığı yerde büyüme olmaz" dedi.

Muhabir/Editör:Erol Taşkın