SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Hayrat ilçe olduğunu Öztel ile hissedecek!

Hayrat ilçe olduğunu Öztel ile hissedecek!

22 Şubat 2019 Cuma - 20:03




Hayrat Belediye Başkan Adayı AK Partili Salih Öztel KARADENİZ’e özel seçim açıklamalarında bulundu...





AK Parti Hayrat yönetim kurulu üyesi olarak göreve başlayan Salih Öztel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile Hayrat’ta belediye başkan adayı gösterildi. 6 sene AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, 8 sene de AK Parti Hayrat İlçe Başkanlığı yaptığını belirten Öztel, “İlçe başkanlığımız sürecinde partimiz tarafından istifa ettirilerek Hayrat’ta belediye başkalığı için aday gösterildik” dedi.

MARKA BİR HAYRAT İÇİN..

‘Biz bir dava partisiyiz yani davamız bize ne görev verirse onu yaparız. Aday ol derse aday oluruz eve git derse eve gideriz’ diyen Öztel, “Aday gösterildik ve Hayrat’ın gelişmesi için marka bir Hayrat oluşturabilmek için çalışacağız. Elimizden geldiği kadar dilimizin döndüğü kadar geliştireceğiz. Hayrat geri kalmış bir ilçe. Hayrat’ın ilçe olduğunu hissetmesi lazım. Devletimizin hükümetimizin desteğince, ayağı yere basan aklı mantığı olan projelerle Hayrat’ın geleceğine daha güzel hizmetler yapmak için gece gündüz çalışacağız” ifadelerini kullandı.

YÖRE SAKİNLERİ HESABINI SORAR

Öztel, “Üzerimizde halka karşı iki borcumuz var biri vebal borcu diğeri hizmet borcu. Biz verilen görevi gece gündüz çalışıp yüzümüzün akıyla yapamazsak 5 sene sonra hayrat halkı bunun hesabını sorar ve der ki belediye başkanımız bu işi yapamadı yeni bir arkadaşımız gelsin. Biz Hayrat’a geniş tabanlı bir mozaik oluşturarak Hayrat’lıya hayratta daha güzel hizmet nasıl yapılır göstereceğiz.  Hayrat’a istişare ile adalet ile bir yönetim şekli getirmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.


EĞİTİM VE TURİZMLE GELİŞECEĞİZ

‘Hayrat bir turizm ilçesi küçük butik modern ve marka bir ilçe olabilir’ ifadelerini kullannan Salih Öztel, “Hayrat gibi kırsal bir ilçenin gelişmesi eğitim ve turizm ile olur. İş ve devlet büyüklerimizin ortak aklıyla güzel projeler yapacağız. Yol zaten bizim onurumuz. Hayrat’ta daha çok istihdam sağlayan projeler yapacağız. Hayrata cumhurbaşkanımızın bakanlarımızın, vekillerimizin ve teşkilatlarımızın destekleriyle bir yüksekokul kazandıracağız” dedi.

HAYRAT HAYRATLININDIR

Bu mesele bir Salih meselesi değil dava ve demokrasi meselesidir diyen Öztel, “Bu dava Hayrat’a çok hizmet etti. Dağından, yaylasından, yolundan, bütün mecrasına kadar. Hayrat davasına her zaman davasına sahip çıkmıştır ve yine çıkacaktır. Hayrat’a en büyük projemiz merkezine köyleri ile beraber entegrasyon içinde bir mozaik yapı kazandırmak. Köylerdeki insanımızı Hayrat’ın merkezine taşıyıp istihdam sağlayan projeler üretmek. Hayrat Hayratlınındır diyoruz hep Hayrat aslında hepimizindir. Hayratta dere ıslah projemiz, yüksekokul projemiz, konut projemiz var. Burada konuk evi ve turizme destekli projeler üretmek lazım” şeklinde konuştu.

ŞEHİR KONSEPTİNDE YAŞATACAĞIZ


Öztel, yapacağı projeler hakkında şöyle konuştu, “Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Kent meydan projesi, Solaklı vadisi gibi dere ıslah projesi, kültür sanat için müze, istihdam ve girişimcilik projesi, kültür ve mimariye uygun cephe giydirme projesi, insanlarımızın toplanabileceği çay ve kültür festivali, sosyal donatı alanları olan konuk evi ve köy evleri,  gençleri, insanımızı şehir konseptinde yaşatabilecek projelerimiz, beyaz masa uygulamamız, modern kapalı bir köy pazarı yeri, köyün ihtiyacına göre  toplu taşıma projesi, ticari bir plaka projemiz taksi esnafımız için, yaylalarımızı turizme açma seyir terasları projemiz, su değirmenlerimizi tarihe ve mimariye uygun temiz ve hijyenik hale getirme, ilçemize gençlik ve spor merkezi kazandırma projelerimiz var.”

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Başkan mahallemizde projesi olduğunu söyleyen Salih Öztel, “Her Cuma fen ve idari işlerle birlikte köy ziyareti yapıp köylüyü dinleme projemiz. Kapalı olan iki beldemizdeki belediye odalarımızı açıp haftada bir gün köylünün derdini dinleyeceğiz. Modern Yol ve alt yapı projemiz var. İnsanımıza hizmet etmezsek Sayın Cumhurbaşkanımızı mahcup edersek bu insanlar bize gereğini yapar. Bu bir hizmet ve demokrasi yarışıdır. Hizmeti belediyeciliğini yaparsa AK Parti yapar” şeklinde tamamladı.

Hayrat Belediye Başkan Adayı AK Partili Salih Öztel için halkın nabzı şöyle:

Hayrat halkından ve AK Parti yönetiminden olan Nevzat Şeker, “Salih Öztel’i sonuna kadar destekliyoruz. Aynı yönetimdeyiz AK Parti’nin kurucularındanız. 5 yıl Teşkilat Başkanlığı yaptım bende. Bu yola beraber çıktık. AK Parti’nin ve Salih Öztel’in projelerine inanıyoruz sonuna kadar arkasındayız” dedi.


Hayrat sakinlerinden Hasan Keskin, “Kendisini destekliyoruz. Hayratın alt yapısı yok eksikleri çok Salih Öztel’in bu eksiklikleri gidereceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

İsmet Öztel, “Sonuna kadar arkasındayız. 4 dönemdir bizde teşkilattayız. Çalıştık çabaladık yine çalışacağız Öztel’in arkasındayız” dedi.

MYO PROJESİ ETKİLİ OLACAK

Hayrat halkının gençlerinden Kemal Şeker ise, “Salih beyin Hayrat’a yaptıkları yapacaklarının teminatı zaten. En çok gençlerin vakit geçirebileceği alanlar istiyoruz. Ulaşımımız çok fazla değil, daha fazla ulaşım hattı olmasını istiyoruz. Diğer taraftan sağlık alanında sıkıntı çekiyoruz. Bir 112 acil merkezi istiyoruz. Bir MYO projesi var gençlerimiz için bunun iyi olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

SONUNA DEK ARKASINDAYIZ


Hayrat halkından ve AK Parti yönetiminden olan Nevzat Şeker, “Salih Öztel’i sonuna kadar destekliyoruz. Aynı yönetimdeyiz, AK Parti’nin kurucularındanız. 5 yıl teşkilat başkanlığı yaptım. Bu yola beraber çıktık. AK Parti’nin ve Salih Öztel’in projelerine inanıyoruz, sonuna kadar da arkasındayız” dedi.

ALTYAPIYA BİR AN ÖNCE EL ATILMALI

Hayrat sakinlerinden Hasan Keskin, “Kendisini destekliyoruz. Hayrat’ın altyapısı yok, eksikleri çok. Salih Öztel’in bu eksiklikleri gidereceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

YİNE ÇALIŞACAĞIZ

İsmet Öztel, “Sonuna kadar arkasındayız. 4 dönemdir biz de teşkilattayız. Çalıştık, çabaladık, yine çalışacağız. Umarım her şey hayırlı olur” diye konuştu.


Haber: Neslihan YILDIZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap