SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Husumet var hafriyat yok

Husumet var hafriyat yok

13 Eylül 2018 Perşembe - 14:45




Akçaabatlı Remzi Bulut, mahalle muhtarının arazisine hafriyat döktüğünü iddia ederek şikayette bulundu. Kaymakam ise ‘muhtarla aralarında husumet var,





Trabzon’un Akçaabat İlçesi Çamlıca Mahallesi sakinlerinde İzzet, Remzi ve Osman Zeki Bulut kardeşler, mahalle muhtarları Yusuf Aydın’dan kendi arazilerine izinsiz hafriyat döktüğü gerekçesiyle Akçaabat Kaymakamlığı’na şikayette bulundu. Kardeşlerden Remzi Bulut, yaşamış olduğu sorunu şu sözlerle anlatarak, “Tapulu arazimizde fındık bahçemize muhtar tarafından kamyonlarca hafriyat dökülmüştür. Arazimiz ve fındık ağaçlarımız tahrip olmuştur. Bu nedenle şikayetçi olduk ama Kaymakam Bey ‘soruşturma izni verilmemesine’ karar vermiş” dedi.

SOMUT DELİL YOK

Sözlerine devam eden Remzi Bulut, “Kaymakam, gerekçe olarak da ‘mahalle muhtarının mahallede yol çalışması yaptırdığı, yol çalışmalarından çıkan hafriyatın müştekinin tapulu arazisine döktürdüğüne ilişkin somut delil bulunmadığını’ belirtmiş. Ayrıca benim bu suçlamayı muhtarlık seçimlerinden kaynaklanan husumete dayandırdığım ifade edilmiş. Kaymakam Soner Şenel tarafından verilen bu kararı kabul etmiyorum. Benim arazim muhtar tarafından tahrip edilmiştir” diye konuştu.

Haber: Meryem AKGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap