A+ A-
Yorum
10

İYİ Parti Trabzon'da istifa! "Yönetimsel hatalar..."

Yayın Tarihi: 07.10.2024 - 11:13
İYİ Parti Trabzon'da Osman Akbulut partisinden istifa etti.
Kaynak:HABER 61

İYİ Parti'de daha önce Trabzon Milletvekili Adayı ve Akçaabat Belediye Başkan Adayı olan Osman Akbulut, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Akbulut yaptığı açıklamada, 2020 yılından itibaren partide hatalar yapıldığını belirterek, "Sizlere olan sorumluluk bilincimle İyi Parti’den istifa ettiğimi bildirir; partide kalıp çalışmalarını sürdüren/sürdürecek arkadaşlarıma, kardeşlerime başarılar dilerim" dedi.

Osman Akbulut'un açıklaması şu şekilde;

Uzun yıllardır ülkemizin iç ve dış politikası ile ilgili alınan yanlış kararlar, bu kararların oluşturduğu kaos ortamı ve tüm olumsuz gidişattan bir an evvel kurtularak ülkemiz insanını hak ettiği yere taşımaya olan özlemimizle 2017’de bir yola çıktık.

Kendi değerlerinin bilincinde, tam bağımsız, güçlü bir ülke için cesur ve kararlı adımlar atmak zorunda olduğumuzu ve bu adımları atarken önümüze çıkartılabilecek tüm engelleri düşlediğimiz ülke gibi bağımsız ve güçlü fikirler ile bertaraf etmeyi ilke edindiğim için İYİ Parti’den 2018’de 2. sıra milletvekili, 2019’da Akçaabat Belediye Başkan adayı oldum. Projelerimiz takdirle karşılandı ve örnek alınarak yurdumuzda diğer şehirlerimiz için çalışma programlarına eklendi. Trabzon’umuz da Türkiye geneline kıyasla iyi sonuçlar aldı.

osman-akbulut-001.webp

İyi Parti olarak Türkiye’mize umut olmak için çıktığımız yolda bunu başardığımız, değişmez sanılan dengelerin değişmesine vesile olduğumuz için şükürler olsun.

2020 yılı itibariyle genel merkezimizce yapılan yönetimsel hataların bugüne kadar katlanarak geldiğini, sürecin iyi yönetilemediğini bir çoklarınız gibi ben de üzülerek kabul ediyorum. Bu kabulü beyan etmekte sakınca görmüyorum.

Yaşadığımız çağda habere ulaşmanın kolaylığı ile hepinizin takip ettiği olumsuzlukları uzun uzadıya yazıp zamanınızı almak istemem.

Ramazan ayına denk düşen 2 seçim sürecinde gösterilen üst düzey çaba için ailem, çalışma ekibim ve ülküdaşlarımdan, teşkilat mensuplarımız, gönüllülerimiz, destek veren herkesten helallik istiyorum; verimli bir çalışma süreci geçirdik. Çok kıymetli bir mücadele verdik. Allah hepinizden razı olsun, sağ olun.

Sizlere olan sorumluluk bilincimle İyi Parti’den istifa ettiğimi bildirir; partide kalıp çalışmalarını sürdüren/sürdürecek arkadaşlarıma, kardeşlerime başarılar dilerim.