SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kongre süreci devam ediyor

Kongre süreci devam ediyor

21 Ocak 2021 Perşembe - 18:55




AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Metin Kaya açıklanan isimleri tebrik etti, süreç daha bitmedi dedi





AK Parti Trabzon İl Başkanlığı için 5 Aday Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü ve bu görüşmede İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun ve Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi’nin olmasına karar verildi.

Bu gelişmenin ardından AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Metin Kaya açıklamada bulundu.

Başkan Adayı Kaya kongre sürecinin sona ermediğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Basından takip ettiğim kadarı ile Trabzon İl ve Ortahisar İlçe Başkanlığının başkan adaylarının belli olduğu söylenmektedir.  Bu söylemlerden şunu anlıyoruz, şubat ayı içinde yapılması düşünülen kongre süreci devam etmektedir. Ama İstanbul’a çağrılan 5 arkadaşımız için süreç sona ermiştir. 2 arkadaşımız il ve Ortahisar kongrelerinin adayları olarak belirlendiği söylendi.  Bize de kongrenin iptal edildiğine dair bir açıklama, bir söylem gelmedi.

ADAYLIĞIM DEVAM ETMEKTEDİR

AK Parti Trabzon İl Başkan adaylığım devam etmektedir. Çalışmalarımı sürdürüyorum. Zaten Sayın Cumhurbaşkanımız bu işin son noktasını koyacak olsa idi kongre yapılmasına gerek duymaz, gelen arkadaşlara mazbatalarını verin, yönetimini yapsın yoluna devam etsin derdi. Buradan belli ki Sayın Cumhurbaşkanımız da kongrenin yapılmasını ve bir yarış bir heyecan olmasını istiyor. Bunun üzerine bizlerde en güzel şekilde çalışarak kongrede aday olarak partimizin halkımızın karşısına çıkacağız.

AÇIKLANAN İSİMLERİ TEBRİK EDİYORUM

Aday olarak ismi açıklanan İl Başkan Adayı Sezgin Mumcu ile Ortahisar İlçe Başkan Adayı Selahattin Çebi’ye de başarılar diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Parti Genel başkanımız Tayyip Erdoğan’a da Trabzon’a gösterdiği özel önem nedeniyle ayrıca teşekkür ediyorum. Sayın Erdoğan’ın çizgisinden sapmayarak ben il başkan adayı olarak yoluma devam edeceğim.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap