SON DAKİKA



Haber > Trabzon > KTÜ’den kan bağışına tam destek

KTÜ’den kan bağışına tam destek

13 Kasım 2023 Pazartesi - 16:45




Türk Kızılayı Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası etkinliği KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu’nda yoğun katılımla gerçekleşti.





Türk Kızılayı Trabzon Şubesi tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) düzenlenen kan bağışı kampanyasında Türk Kızılay’ına 98 ünite kan bağışı yapıldı. KTÜ Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Gün boyu süren kampanyada 98 ünite kan bağışı yapıldı. Meslek Yüksekokulu olarak 15’incisi düzenlenen kan bağışı kampanyasında toplam 987 ünite kan bağışı yaptık” denildi. Kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Türk Kızılayı Kan Bağışçısı Kazanım Personeli Hüseyin Dursun ise KTÜ öğrencilerine ve personeline kampanyaya gösterdikleri ilgilen dolayı teşekkür etti. Programın sonunda bağışta bulunan öğrencilere Kızılay görevlilerince kek ve soda ikram edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap